Скинерски стил

• Креатор на темата Креатор на темата Commando
  • Време на започнување Време на започнување
Се што се разликува од толпата што е поуникатно ми се свиѓа..
Неможам да кажам дека се дивам на скинери ама добри си се што им фали..
СкајДог ај стави женска облека така панк/скин стил.. Имам видено и фаца е.

Не ми се свиѓаат.. не ни ми изгледа ова некоја мода..

finaltrekkk.jpg

55404

792364177.jpg

skinheadKarin.jpg

Абе цуриве сите аријевска лепота ем скинхедси. COINCIDENCE! :D

Ја бричев глаа и сеа сите мислат дека сум скинер. :(

Мислиш наци шитхедсите. Не ги плескај сите во еден ќош, срамно е.

mud%20filled%20brain%20nazi.gif

Е не бе антифа педерите и комуњарите :pos2::pos2:

Анти-Антифа :baeh:

да беше само облеката добро ќе беше, друго не им чини. Што е тоа, лошо ми изгледаш ај ќе те истепам?
не може да си скинер од мода според мене. Или ти се допаѓа тој начин на живот или не. Облеката е само изразување на чуствата.

Па зашо ова сте го нарекле мода? Тоа е начин на живот. А ако така глеаме па и дет металците носат мартинс и војнички и такви јакни само шо имаат долга коса :) Ама ете металците и скинерите си имаат животен стил (кој што е различен) а иста облека, и шо сеа у иста “мода“ се? Глупости....

Закон е женскава облека жими све..
Ја за маскенбал (:pos2:) лани фурав некој таков стил.. И како ме облекоа ептен ми се свигаше..
Може само без мартинки ама вака таа комбинација и те како би ја носела.. Војнички фармерчиња, црно маиче и врз него ко мрежесто плетено едно и мартинки.. Ама ептен фаца незнам..
:pipi:

Значи ако ја разглобувате „модава“ на скинерите ќе забележите дека покрај мартинките носат Еври Деј ствари , како кошули , мајци и фармерки. Така да нема ништо поразлично од секојдневната облека. Е сеа само трегерите и прешивачите рушат филм на секојдневието , а богами и ќељавата глава.
Инаку тоа со кељавата глава е многу глупа работа, некој луѓе доколку ја почитуваат идеологијата на Скинхедсите а неќат да се ишишаат не се скинери??

Еден новинар напишал дека панкот беше едино движење кое на себе навлече толку омраза на неодобрување...
Тоа пирсови фризури панкерите го правеа пред 30 години...
Панкот беше пред своето време...
А скинхедсите се битни оти панкот и скинхед субкултурите се споија
имаш ред скинс
и наци панкс
и наци скинс
и анархо ред панкс
тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom