- Член од
- 4 август 2018
- Мислења
- 1.648
- Поени од реакции
- 3.499
Така "те сакам"Ти рече твоето лице, ама ти имаш многу лица...персони, маски.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така "те сакам"Ти рече твоето лице, ама ти имаш многу лица...персони, маски.
Верувам ама и оваа оригинал маска е сепак маска а позади маската е Тао, Браман...речи го како сакаш.Така "те сакам"тоа е тоа..Ја не носам маски,ускладена ми е мислата,срцето и говорот све си функционира беспрекорно..Кога сум љут изгледам љуто,кога сум радосен изгледам радосно...не ковам планови како да заебам некој кога ќе станам од спиење,лукавоста ми е непознат поим..така да..
Значи и ја и ти сме на слична бранова должина дека сепак има некој Креатор и не сме создадени од некаква небулозна експлозија од која случајно настанал животот во која веруваат луѓе со доста низок IQ иако трубат дека се опасно образовани..Верувам ама и оваа оригинал маска е сепак маска а позади маската е Тао, Браман...речи го како сакаш.
Креаторот може да биде како сликар и неговата креација да биде сликата односно светов и може да биде како балерина и нејзината креација да биде играта. Ние сме Бог кој ги игра сите можни улоги од мравка и човек на Планетава до некој квазар милијарди светлосни години одалечен.Значи и ја и ти сме на слична бранова должина дека сепак има некој Креатор и не сме создадени од некаква небулозна експлозија од која случајно настанал животот во која веруваат луѓе со доста низок IQ иако трубат дека се опасно образовани..
Ete ispravija.Му ја ебавте темата за 3 секунди.
Фали уште бјонс да стави сликички од сите пагански богови и тотеми за обожавање и може да ја затворат.Ete ispravija.
Sto bi go prasal bog i bidi precizen na koj bog mislis pokonkretno oti povekje se.
I ti veruvas deka te cekaat 70 devici ko ke umris ako gi ispolnuvas uslovite? Kaj nas so sme taka so relativno nisko IQ ne vrvi toj muabet, kaj vas so visoko IQ ne znam.Значи и ја и ти сме на слична бранова должина дека сепак има некој Креатор и не сме создадени од некаква небулозна експлозија од која случајно настанал животот во која веруваат луѓе со доста низок IQ иако трубат дека се опасно образовани..
Kakvi se i koj se tie paganski bogovi ? Pomalce bogovi se od ovie nepaganskite ili kako odi toa rangiranjeto ?Фали уште бјонс да стави сликички од сите пагански богови и тотеми за обожавање и може да ја затворат.
Mи значи што без да ме прашаш знаеш дека не сум ја читал, а поише се разбирам у христијанство од тебе
Путе.Ни во најлудите соништа не би можел да се замислам мене со Творецот лице во "лице" пошто би паднал мртов моментално и не би успеал уста да отворам а камоли да го прашам нешто..
Ти имаш ли прашања?Темава отиде у аут..
Парва ја не сам пичка него реално ги сагледавам работе а и Ескалибур не е и куде и да е ќе направи нов акаунт и ќе те отера у курац за да ти докаже п.с. ХЕХЕПуте.
Или по најново не биди пичка како Костиќ.