Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За тебе знаеме дека си турчин и сакаш да вратиш Македонија на турците.
А ти на што си наследник?На цигано-татарските племиња од Монголија и Татарстан?:macedonia 4 life:ја, ето го оште един горд "наследник" на илинденците!!!
Eh, druze nie znaem kakvi i sto sme, ama vie ne znajte.Slovenci ste?...ili anticki makedonci ste?. Drugo e da se cinite za bas patrioti ee?! Samo ve pitam kade bevte patrioti koga vo centara na Skopija na dve preki od groba na Goce se vej albanski znamena , se pevase albanskia himn, se pukase s pistoli v denj na kosovskata nezavisimost:smir:
А ти на што си наследник?На цигано-татарските племиња од Монголија и Татарстан?:macedonia 4 life:
Ние си знаеме на што сме наследници, ама грешката е вие што не признавате дека сте со татарско потекло...Ама зошто да признавате кога можете да си украдете историја, со помош на фалсификатори...
А ти на што си наследник?На цигано-татарските племиња од Монголија и Татарстан?:macedonia 4 life:
Ние си знаеме на што сме наследници, ама грешката е вие што не признавате дека сте со татарско потекло...Ама зошто да признавате кога можете да си украдете историја, со помош на фалсификатори...
Нема зашто да не се гордееме со кановете си,както и со царете на племената преди вин,както и на царете след кановете ни, па представи си даже и един император (василевс ):smir:Па наследник е бе!
Сам си призна дека ги велича татароликите азијатски Канови од типот на Аспарух (АухспухРух), Гобор, можда и ГРАНДЕ КУБЛАИ, Бектор, си одбрал ник Атила...абе не само тоа, тој се ГОРДЕЕЕ со татарското си потекло!
Место да ќути и да се покрие со уши.....
Јас да сум, ќе умрам од срам некој да не дознае, а тој си се гордее!
Атила, а ја знаеш ли `Аз сам малко б`лгарче`?
![]()
Samo ve pitam kade bevte patrioti koga vo centara na Skopija na dve preki od groba na Goce se vej albanski znamena , se pevase albanskia himn, se pukase s pistoli v denj na kosovskata nezavisimost:smir:
Нема зашто да не се гордееме со кановете си,както и со царете на племената преди вин,както и на царете след кановете ни, па представи си даже и един император (василевс ):smir:
Па се гордееме и со сите воjни кои сме водили,както преди 1878,такои след това