Орбитрек?

• Креатор на темата Креатор на темата DINA2
  • Време на започнување Време на започнување
Супер е справата. Ја немам јас али двајца мои другари имаат и кул е стварно вреди за парите и совет мој е да си ја купите тие што се мислите.. :wink:

Јас ја имам дома.Не е нешто посебно,али си тепам досада на нејзе.

Иам Орбитрек и сум задоволна од него..стварно е добар како и за здравјето така и за трошење калории,нормално ако се вежба редовно.:wink:

Од каде ја ископавте темава од пред 2 години не ми е јасно :toe::toe::toe:

Па Top Shop производите најчесто се неквалитетни и едни обични срања. Но, Orbitrek е нешто друго. Познавам луѓе кои го имаат и се презадоволни од справата. Така да бидејќи производот не може да се нарача/набави од друго место ако веќе сакаш да ја земеш јас би рекол go ahead, најверојатно нема да зажалиш.

Квалитетен е (ваљда...така вика сис ми :toe:..)мене само ко закачалка ми служи
:pipi:
али добар е ..добар..го иам пробано ..еднаш-два пати хх

Загреан сум и ја за вакво нешто, да намалам тоа тамбурата напред зашо 3 мин. сум понапред со неа!sram

Кажувајте каде е најефтин глеам на БИДИФИТ е околу 9000 иљадарки!

http://www.bidifit.com.mk/index.asp?tn=fit_productview&pid=88855&c=7927
дали ова може да се спореди со Орбитрекот? Ај ако го користел некој нека ми каже, ми изгледа баш слично со орбитрекот а е доста поефтин, сакам да си земам орбитрек па затоа прашувам, ако знае некој каде се поефтини нека ми каже.

Справата е многу добра ја ја користам и качив 2 кила, ја користеф 4 месецаф и имаше факат резултати, и планирам да купам уште една и на двете да вежбам за пута 2 резултати, исто ми се свиѓаат и боите многу дизајнерски е напраено... ама и чак норис пошто глуми у реклама со добри пички некој што ги фураат ова американциве и да ви кажам справата е многу глупа ЈА МРАЗАМ ми иде да ја фрла од балкон или ми е жал за бетонот бе

Справата е многу добра ја ја користам и качив 2 кила, ја користеф 4 месецаф и имаше факат резултати, и планирам да купам уште една и на двете да вежбам за пута 2 резултати, исто ми се свиѓаат и боите многу дизајнерски е напраено... ама и чак норис пошто глуми у реклама со добри пички некој што ги фураат ова американциве и да ви кажам справата е многу глупа ЈА МРАЗАМ ми иде да ја фрла од балкон или ми е жал за бетонот бе
:je::vozbud::pos2: хахахахахха фала на искрениот одговор, се пресмеав со качените 2 кг. валјда додека си вртел со џвакал нешто истовремено :pos2:, значи подобро е да си земам оригинал Орбитрек и да не се за.бавам со вакви чуда. тхс

:je::vozbud::pos2: хахахахахха фала на искрениот одговор, се пресмеав со качените 2 кг. валјда додека си вртел со џвакал нешто истовремено :pos2:, значи подобро е да си земам оригинал Орбитрек и да не се за.бавам со вакви чуда. тхс

земи 2 за ако сакаш дупло побрзо да имаш резултати...

ја ги иам долги години ни 20 метра немие возен..

Добра е справата има резултати ако редовно се вежба. Мене додуша овој период ми служи како закачалка,можеби има месец и повеќе како не сум вежбала.Чекам да качам некое килце па да се запотам малце инаку не ми се вежба, немам навика многу тешко ми паѓа тоа почнувањето,тоа е единствениот проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom