Орбитрек?

• Креатор на темата Креатор на темата DINA2
  • Време на започнување Време на започнување
Супер е справата. Ја немам јас али двајца мои другари имаат и кул е стварно вреди за парите и совет мој е да си ја купите тие што се мислите.. :wink:

Јас ја имам дома.Не е нешто посебно,али си тепам досада на нејзе.

Иам Орбитрек и сум задоволна од него..стварно е добар како и за здравјето така и за трошење калории,нормално ако се вежба редовно.:wink:

Од каде ја ископавте темава од пред 2 години не ми е јасно :toe::toe::toe:

Па Top Shop производите најчесто се неквалитетни и едни обични срања. Но, Orbitrek е нешто друго. Познавам луѓе кои го имаат и се презадоволни од справата. Така да бидејќи производот не може да се нарача/набави од друго место ако веќе сакаш да ја земеш јас би рекол go ahead, најверојатно нема да зажалиш.

Квалитетен е (ваљда...така вика сис ми :toe:..)мене само ко закачалка ми служи
:pipi:
али добар е ..добар..го иам пробано ..еднаш-два пати хх

Загреан сум и ја за вакво нешто, да намалам тоа тамбурата напред зашо 3 мин. сум понапред со неа!sram

Кажувајте каде е најефтин глеам на БИДИФИТ е околу 9000 иљадарки!

http://www.bidifit.com.mk/index.asp?tn=fit_productview&pid=88855&c=7927
дали ова може да се спореди со Орбитрекот? Ај ако го користел некој нека ми каже, ми изгледа баш слично со орбитрекот а е доста поефтин, сакам да си земам орбитрек па затоа прашувам, ако знае некој каде се поефтини нека ми каже.

Справата е многу добра ја ја користам и качив 2 кила, ја користеф 4 месецаф и имаше факат резултати, и планирам да купам уште една и на двете да вежбам за пута 2 резултати, исто ми се свиѓаат и боите многу дизајнерски е напраено... ама и чак норис пошто глуми у реклама со добри пички некој што ги фураат ова американциве и да ви кажам справата е многу глупа ЈА МРАЗАМ ми иде да ја фрла од балкон или ми е жал за бетонот бе

Справата е многу добра ја ја користам и качив 2 кила, ја користеф 4 месецаф и имаше факат резултати, и планирам да купам уште една и на двете да вежбам за пута 2 резултати, исто ми се свиѓаат и боите многу дизајнерски е напраено... ама и чак норис пошто глуми у реклама со добри пички некој што ги фураат ова американциве и да ви кажам справата е многу глупа ЈА МРАЗАМ ми иде да ја фрла од балкон или ми е жал за бетонот бе
:je::vozbud::pos2: хахахахахха фала на искрениот одговор, се пресмеав со качените 2 кг. валјда додека си вртел со џвакал нешто истовремено :pos2:, значи подобро е да си земам оригинал Орбитрек и да не се за.бавам со вакви чуда. тхс

:je::vozbud::pos2: хахахахахха фала на искрениот одговор, се пресмеав со качените 2 кг. валјда додека си вртел со џвакал нешто истовремено :pos2:, значи подобро е да си земам оригинал Орбитрек и да не се за.бавам со вакви чуда. тхс

земи 2 за ако сакаш дупло побрзо да имаш резултати...

ја ги иам долги години ни 20 метра немие возен..

Добра е справата има резултати ако редовно се вежба. Мене додуша овој период ми служи како закачалка,можеби има месец и повеќе како не сум вежбала.Чекам да качам некое килце па да се запотам малце инаку не ми се вежба, немам навика многу тешко ми паѓа тоа почнувањето,тоа е единствениот проблем.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom