Секс со колешка/колега

• Креатор на темата Креатор на темата Sem hana
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се присака да. Да оди да си ја работи работата што јас и ја работев додека се плескаат.
А како се плескаа, со раци, не ги болеа рацете?

Подобро беше старото име на темава, ова новово закукулено е.

Најмногу секс меѓу колеги/колешки паѓа кај вработени во хотелите, а посебно на туристички дестинации каде идат сезонски работници.Во оваа категорија ги ставам и крузерите.
Хаха у тоа кабините 1х1 со креветчиња на спрат?

Поодамна имаше еден УК филм, темата не беше љубовна туку за некој газда, неговата фирма и вработените, ама имаше на едно место, симптоматичен текст; една девојка, поново вработена му кажуе на еден дечко: Абе што се праиш к*рац и пол, сите ги поминав, само ти ме избегаваш :cool:

Ти затоа немаш ебено у животот, за да не ти досаѓаат. Паметно.

Само не ми влегувај со мајки сестри фори.
Ја колку сум ебел ти со теглите твои немаш видено толку... И не со твоите зелени чорапи нема да ебеш.

Ја колку сум ебел ти со теглите твои немаш видено толку... И не со твоите зелени чорапи нема да ебеш.

Ебеш ебеш, па мењаш рака. Кои тегли бе Мицкоски? Со таа брадичка у затвор нема да те ебат, не па жена да ти даде. Ајде ке речеш, физичкиот изглед не се бира тоа е што е. Ама па ти си глуп бе да му ебам мајката, е тоа ти е проблемот. Ебел :facepalm:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom