Секс со колешка/колега

• Креатор на темата Креатор на темата Sem hana
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам, но поодамна, пред 20 години, комшивка кажуваше, ја придружувала ќерката на закажан интервју во приватна фирма, навечер во 20х. Кога дошле, таму менаџерот ја оптегнал секретарката на биро, одма си се вратиле дома..

Зошто се вратиле не ти кажа? Ако била држеча можела комшивкава да даде па да ја примат ќеркава

Најмногу секс меѓу колеги/колешки паѓа кај вработени во хотелите, а посебно на туристички дестинации каде идат сезонски работници.Во оваа категорија ги ставам и крузерите.

Не знам, но поодамна, пред 20 години, комшивка кажуваше, ја придружувала ќерката на закажан интервју во приватна фирма, навечер во 20х. Кога дошле, таму менаџерот ја оптегнал секретарката на биро, одма си се вратиле дома..
Јас несакајќи улетав во канцеларија на директор баш кога ја плескаше по газ вработената. Сите стоевме една минута во мртвило, никој не трепна.

Јас несакајќи улетав во канцеларија на директор баш кога ја плескаше по газ вработената. Сите стоевме една минута во мртвило, никој не трепна.
Како девојче што е отворено сакам искраен одговор, дали кога ги виде ти се присака и тебе ?

По самиве одговори се гледа дека обично е или директорот или некој во повисок менаџмент кои плескаат најмногу

Зошто се вратиле не ти кажа? Ако била држеча можела комшивкава да даде па да ја примат ќеркава
Се глупираш, не конкурирала таа за секретарка туку за продуктивна работа, си најде бргу работа во сериозна фирма... А во тие кризни времиња имаше сешто...во една прилика еден кажува како е тешко, ем работале продавачки во бутици за 100 дојч марки, ем доаѓал газдата еднаш месечно доцна навечер да праат завршна сметка и ја оптегнувал продавачката...ама тоа време помина, сега парите не вредат, а нема работници

По самиве одговори се гледа дека обично е или директорот или некој во повисок менаџмент кои плескаат најмногу
А по тоа кои колешки се плескале ќе ги познаеш по тоа што помалку (или ич) работат од колешките кои рмбаат место нив.

А по тоа кои колешки се плескале ќе ги познаеш по тоа што помалку (или ич) работат од колешките кои рмбаат место нив.
Епа тие си го сработиле своето. Како викаат, нема бесплатен ручек.

Најмногу секс меѓу колеги/колешки паѓа кај вработени во хотелите, а посебно на туристички дестинации каде идат сезонски работници.Во оваа категорија ги ставам и крузерите.
Да, ова е скроз точно. Како човек којшто има работено на крузер, можам да потврдам. Многу колеги ми имаат кажано дека бајаги ебнале.

been there done that кеј, fucked my way up to the top
#Масон! #Хомо!!!
Автоматски споено мислење:

Не ти го дава шефицата АМГ-то Бенц да го повозиш до Чешка, без прво да покажиш Лајстунг хаха.

been there done that кеј, fucked my way up to the top
#Масон! #Хомо!!!
Автоматски споено мислење:

Не ти го дава шефицата АМГ-то Бенц да го повозиш до Чешка, без прво да покажиш Лајстунг хаха.
daj pisi razbirlivo da te razbdereme

Како девојче што е отворено сакам искраен одговор, дали кога ги виде ти се присака и тебе ?
Ми се присака да. Да оди да си ја работи работата што јас и ја работев додека се плескаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom