Neznam sto saka od mene

• Креатор на темата Креатор на темата ludata jas
  • Време на започнување Време на започнување
Не ни кажа дали ти се свиѓа тоа шо те мерка, или непријатно ти е?

Сака да ти каже да си ја бркаш својата работа, бидејќи ако те погледнал така лево со десното око, голема е веројатноста да забушаваш на работа и шипот од нигде никаде изгледа ја работи и твојата работа, што не му е него работа и не знае како да ти каже, најверојатно не знае течно да збори македонски па се плаши да не звучи смешно па после да го зафркаваш.

Сака наново да ги прередувате рафтовите позади.

Последно уредено:
Zdravo srcki moi.Na rabota Eden postojano se vrti okolu mene ne mi e kolega raboti na drugo mesto.Sekogas samo ke me pogledne i si tera dalje ni zdravo da kaze nisto.Ednas mi se upika u faca dolgo se gledavme barase nesto I se svrte nakaj koleskava.Neznam sto saka od mene? A ima i problem on e musliman a go vidov pred nova godina imase nekoja.
Ti bara pi*ka diskretno..

Nema sansi nesakam nisto so muslimani osven prijatelstvo drugo tesko so nego
шо подалеку од него,ни пријателство ни ништо, бркај си ја работа,ке најдиш друг,ке те купит со алтани па после да не тие касно, ти ке му бидиш резервна варијанта и после кој ке кажиш ЊЕТ одиш во падобранска дивизија,летањето е заебано

Браќата, ОПЕТ!

Zdravo srcki moi.Na rabota Eden postojano se vrti okolu mene ne mi e kolega raboti na drugo mesto.Sekogas samo ke me pogledne i si tera dalje ni zdravo da kaze nisto.Ednas mi se upika u faca dolgo se gledavme barase nesto I se svrte nakaj koleskava.Neznam sto saka od mene? A ima i problem on e musliman a go vidov pred nova godina imase nekoja.
И мене така на работа еден муслиман еднаш ми се пикна во фацата, јас мислев сака нешто повеќе тој уствари сакал жирант да му се пишам. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom