Turkish Airlines EuroLeague 2024/25

Кои тимови покрај Реал, ПАО и Олимпијакос ке одат во четвртфиналето?

• Вкупно гласачи
    38
Колку се изгубени Звезда против Баерн, ова е очобол за гледање,нема шанси овие во ПО да играат прелоша игра бетер од онаа со Жалгирис, се нема прав лидер во екипата.Оваа ја губат сигурно следната со Милано дома ако не тепаат толку од сезоната.

За ова коло типувам
Милано ќе ги добијат Звезда во гости
Реал ги добива Виртус за приклучок во плеј ин
Монако добива против Макаби
Партизан ја добива Барселона во гости
Баерн Ефес ќе биде интересен меч за гледање типувам на Баерн

PAOK
Автоматски споено мислење:

:)
Автоматски споено мислење:

Nemas private za zal

Последно уредено:
За ова коло иако веќе се одигра една утакмица типувам
Монако го добива Фенер
Олимпијакос ќе ја победи Звезда со +20kоша
Баерн ја добива Баскониа
Барселона добива со Жалгирис
Партизан Ефес многу тежок меч и на двете екипи им треба очајно победа,ако успее да тепа Партизан со една нога се во топ 6,овој меч и Монако Фенер се шлагoт на колото.

ma jok samo zabaguva cela ekipa na Grcite, ne im beshe noc, citaj po portali kako go velicaat genijalniot sferopulos;)

ma jok samo zabaguva cela ekipa na Grcite, ne im beshe noc, citaj po portali kako go velicaat genijalniot sferopulos;)
Mnogu mi e milo sto placete vake kolektivno,samo decko imate amnezija zatoa ke ve potsetime.2007 pao na celo so rumeniot ve pusti u situacija koga oni imaa dva porazi cela sezona.2013 Fener isto, i uste nekolku dodeka tuka bese kumco trener.Taka da mukla sramota e vie da zborite.

Партизан од последните 4кола има сигурни 2 победи Алба дома и Жалгирис во гости.Баерн е непобедлив дома и тешко ќе им биде на тоа гостување со Реал дома може ќе се решава за место во плејин. Со 2 победи и 2 изгубени виси и 10 место.
Чекам да завршат денес утакмиците па утре да правам најјава со анализа за дупло коло следна недела.

Mnogu mi e milo sto placete vake kolektivno,samo decko imate amnezija zatoa ke ve potsetime.2007 pao na celo so rumeniot ve pusti u situacija koga oni imaa dva porazi cela sezona.2013 Fener isto, i uste nekolku dodeka tuka bese kumco trener.Taka da mukla sramota e vie da zborite.
Nino ili sto i da si, nikoj ne place, mnogu e pogolema prikaznata od sto mozes ti da sfatish, rumeniot kako go vikash ti i sekoja vuciceva kurva, ima 9 tituli so 5 razlicni ekipi i sekade go precekuvaat so apluzi, evropa i ex yu posebno, da ne dojde pred 3 sezoni, nemashe da postoi prtzn, nemashe da ima navivaci na jsd, sinoca bea do mene. Bjelogrlic, kojo, nele i plejada intelektualci, vrati se nekolku strani nazad i ke procitash deka ne veruvam deka ke se vo top 6, eden moj drag covek Ve vika vas velikosrbite kkzcdivatelekomfmpivololaribar, sega mi e jasno i zoshto, nekoj pamti bari, a nekoj fljamurtari, jebiga.

Nino ili sto i da si, nikoj ne place, mnogu e pogolema prikaznata od sto mozes ti da sfatish, rumeniot kako go vikash ti i sekoja vuciceva kurva, ima 9 tituli so 5 razlicni ekipi i sekade go precekuvaat so apluzi, evropa i ex yu posebno, da ne dojde pred 3 sezoni, nemashe da postoi prtzn, nemashe da ima navivaci na jsd, sinoca bea do mene. Bjelogrlic, kojo, nele i plejada intelektualci, vrati se nekolku strani nazad i ke procitash deka ne veruvam deka ke se vo top 6, eden moj drag covek Ve vika vas velikosrbite kkzcdivatelekomfmpivololaribar, sega mi e jasno i zoshto, nekoj pamti bari, a nekoj fljamurtari, jebiga.
hahah kaj zamina u niva so muabetov be prijatele,iskreno me zabole za sve ova sto naspisa za vas ic ne mi cue.Drug bese muabetot ama toa e.Inaku sto sum me prasuas?valjda covek,franjevac se pisal:pos::pos: pa uste demek nesto ke vredjal nesto:facepalm:.

Onaka od radoznalost, sluchajno vidov na twitter/X mi ispadna Panini Euroleague album so slikichki.

Barav za Shvedska i opshto online, ne najdov nikade da kupam, mi vika out of stocks.

Dali gi ima niz Makedonija ili drugi zemji kaj sho zhiveete?

Ebate glupata liga, i koga sakash neshto da im kupish od merch (dresovi i slichno), ne mozhesh da najdesh :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom