Која "корпа" боли повеќе и како ги поднесувате? :)

pojke korpi imam dadeno otkolku mi imaat dadeno :P ama nisto strasno ne znam sto e bolno :)

нема потреба да ме боли, еднаш имам попиено 6-7 корпи по ред и воопшто не се замарав

Кога девојка му кажува НЕ на машко (за секс конкретно), тогаш е некоја вообичаена работа, а ако машко каже НЕ на девојка тогаш е или педер или ненормален или нешто слично. Јас барем сум сватила дека повеќето мислат така. Што мислите вие, како стојат овие работи?И дали доаѓа тоа, од фактот дека мажите скоро никогаш не одбиваат? А всушност, зашто се такви? Па веќе кога одбиваат ... кои би биле причините?
Се направија повеќе последователни прашања, ама ако да? :pos: :P
И јас го имам тоа сфатено, машко да рече "НЕ" за секс е многу ретка работа. Нормално дека има и исклучоци, има различни луѓе на светов, ама многу се ретки таквите машки (мислам на оние кои одбиваат без причина), а за повеќето од нив има причина (геј, има проблем со "малиот", или со мозокот, штом одбива:pos:)...

Ма јас сум упорна женска :wink: :pos:
Ако добијам корпа,продолжувам да му покажувам дека сум родена за него:pos: и на крајот ќе го добијам тој што го сакам.Но од кога ќе го добијам некој за кого ќе се изнамачам не ми е интересно и си заминувам.:motor:
Само кај бившиот,не ми успеа,да го вратам,е тоа болеше.:music5:

:pos::pos::pos: Иста сум и јас и незнам дали е за плачење или за смеење работава. А додека да го добијам ќе пукнам и кога ќе покаже барем малку знаци на заинтересираност тогаш јас го губам интересот. Некогаш ни самата не можам да се сфатам што е најтрагично.

А од бившиот мој јас се откажав.Можеби ќе го вратев ама не заслужил :pos::pos::pos:

Корпа..... Лоша ама неизбежна работа кога нешто не штима. А ние машките ретко даваме корпи поготово за секс :pipi:

...тоа е...:toe:...абе најубоо чуство е коај сиротиот се пушта се пушта и на крај дуп..корпа му закачууаш...греота ама јако чуство..хаха доминантно:vozbud:..ама машко кој ќе даде корпа..хмм незнам..чудна ствар..још од моја страна неокуснеа..ама ако се деси тоа..значи или пеер...или едноставно има мн подобра од тааа на која закачуа корпа:pipi:

Jas kako prvo ne sum slusnal zensko da mu "kaze" za odnos na masko po konkretno da mu se puste kako sto znam jas sekogas sum se pustal koga sakal.A za toa za maskite koi kazuvaat ne ne gi opravduvam ama mozebi nekogas e umoren nekogas ima deca koj prv pat imat devojka a devojkata imala poveke pa ona e opustena a toj e seuste neiskusen pa se palsi kako odat tie raboti i taka :)

Жените имаат клиторис, што е цел орган за сексуално задоволство. Со самото тоа, сексуалното задоволство жените можат самите да си го пружат и немаат потреба од маж и од секс - треба само да се почешаат.

Мажите, од друга страна, се хендикепирани во тој аспект - тие мораат да имаат секс, за да знаат што е тоа вистинско сексуално задоволство, бидејќи тие немаат специјален орган за сексуално задоволство (тоа не е примарната функција на пенисот). Затоа не ретко жените ги гледаат мажите „од озгора“, кога се работи за секс.

А бидејќи на мажите им треба секс со жена, а на жените не им треба, нормално е дека мажите први ќе побараат. Ако жената не сака да му удоволи на мажот, ќе го корпира и тоа е најнормална работа - никој не може да ја осудува жената ако поради која и да е причина не сака да го жртвува своето време за да му „дае“ на маж, кој не се знае ниту дали ќе ѝ возврати со она што таа го бара (најчесто љубов, што е следниот чекор после секс, а кој жените од старт го бараат, бидејќи, нели, сексот им е од старт апсолвиран).

Но ако мажот ја корпира жената (за секс), тоа е најблаго речено необично: кај му треба, кај се прави надмен, па уште одбива! Се замишља, сељак! Многу честа реакција на жената во тој случај е да му „дае“ на некој трет, кој нема да ја одбие. Мислам сепак - нејзиното време е драгоцено, бидејќи кај не мора, но сепак има желба да помогне (со тоа што сака да му „дае“ на мажот), ако уште овој се ашљачи и дозволува навлажнетоста на вагината да оди фира, жената си ги цени своите течности и ќе побара помош од следниот. А следниот маж, сакајќи да биде џентлмен, веднаш ќе се издигне да го пресретне (и да му влезе на) предизвикот.

Резиме: ако жената одбие секс, тоа се смета за заштита на нејзиното сопствено време и интерес. Ако мажот одбие секс, тоа се смета за залудно трошење на драгоцен ресурс (женското внимание), т.е. за расфрлање, односно неспособност за зрел живот.

a be moze da se desi musko da kaze NE i sto ne znaci deka e gay ,nego moze da e u depresija,nesto da mu se desilo mnogu loso

Полоша корпа од злобно давање на лажна надеж нема.... Запознаваш некоја која ти дава знак дека е заинтересирана а во тоа се крие злоба со која таа си го поткрева егото. И така се иде ок со неа, ти си мислиш дека сте родени еден за друг, но ете ти после некое време ти мава корпа на најгруб можен начин со зборови...

Па веќе кога одбиваат ... кои би биле причините?

Да не ти го прави меракот. Или да ти поминал меракот, тоа особено важи за некоја што ти се правела пи4ка америчка кога не требало. Исто ако е тапа у кревет и одлучуваш дека е боље да си ја пуштиш Џена Хејз дома отколку да и го праиш кеифот и да топиш калории со саати за ситно задоволство. И други ситуации. Овие корпи болат повеќе затоа што се поретки од причина што се поретки машките што би имале критериуми и јасен карактер во дадени ситуации. :drk:

Обратно па.. не се така сериозни. Сепак не треба да си дозволиш да дојде до отворена корпа за секс со девојка што те свиѓа и се гледа со тебе, барем не во 90% од случаите. :)

Кога девојка му кажува НЕ на машко (за секс конкретно), тогаш е некоја вообичаена работа, а ако машко каже НЕ на девојка тогаш е или педер или ненормален или нешто слично. Јас барем сум сватила дека повеќето мислат така. Што мислите вие, како стојат овие работи?И дали доаѓа тоа, од фактот дека мажите скоро никогаш не одбиваат? А всушност, зашто се такви? Па веќе кога одбиваат ... кои би биле причините?
Се направија повеќе последователни прашања, ама ако да? :pos: :P

а некогаш си размислила обратно женско да му кажи на машко НЕ ? значи или е лезбејка или не ненормална ... секоја корпа боли само проблемот е во то колку си се приврзал со таја шо му се пушташ. ако си мн приврзан е тогаш таквото НЕ има да ти ѕвони во глата појке време ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom