- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.031
Има ли пренос на стримовите на ФФМ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има ли пренос на стримовите на ФФМ?
Која Академија гола вода се кој ги шиша во купот да ги здрвиме еколозите со една тројка и да си останат поздравени со купот.
Искоцкавте златна предност така да не знам кој треба да покажува среден прст.[emoji1589][emoji28]
Ke im odgovara posle toa pauzata za reprezentacija..Да не го урочам Цветаноски, ама како да созрева полека. Ова денес веројатно му беше партија на кариерата. Иначе маестрална партија денес на црвено-црните, само штета што трудот не беше уновчен со победа. Апсолутно ја заслужија. Само пак ќе повторам, ме плаши дека играчите ќе се исцедат со вакво темпо. Мечот со Пандевци у недела ќе им биде петти во рок од две недели, а теретот го изнесоа горе-доле истите 12-13 играчи. Еве Мицевски денеска доби црвен, иако според мене сосем незаслужен. Се надевам дека истиот не важи за првенствени натпревари. Тетовче мора повеќе да го комбинира тимот, па макар и трпеле резултатите понекогаш ради тоа.