HDR (High Dynamic Range Photography)

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување
Еве нешто најново од мене...
nebo1so8.jpg

Дефинитивно ти се погодило небото бравос:)...сега ти фали мал финиш со noise-от и ќе фуче:)

Дефинитивно ти се погодило небото бравос:)...сега ти фали мал финиш со noise-от и ќе фуче:)
Ми се погоди небото, ама и програмчето ми се погоди исто :) Ај да не бидам п***р, ќе го споделам и со вас

Не Смее тоа:nesum:може ама само ако некој ти го побара по ПП и по истиот пат да му вратиш-ТОЧКЕСТ:smir:
Едит: Упс, мислев дека програмата е бесплатна... :kesa:

Супер се двете зајдисонца ноисот не е ништо комплицирано одма се средват во фотошоп. Супер ефети се добиени особено на првото зајдисонце прекрасен контраст.

Едит: Упс, мислев дека програмата е бесплатна... :kesa:
Да бесплатна е аплоудирана на рапидшер:wink: со кракови и ствари....така :nenene:

Еве едно сличе од мене, така поново... Има сликата некои мани, пример количката не е фатена во кадар цела, и во десниот дел на сликата има како бел зрак од сонцето што ми ја уништува сликата, арно ама реков ќе ја ставам овде пошто количето ми беше многу јако :) Сликата е само тонски обработена.
hpim37201qy9.jpg

Najdobra programa za HDR spojuvanje vi e Photomatix Pro, a potoa malku obrabotka vo Photoshop i dobivate super rezultat (se razbira ako znaete kako da go napravite toa).

Еј мирни и двајцата да не има маање:wink: Flix друже шо ти стана па на тебе сега? Ајде помалце расправии со лоши зборови....не ми е денот ставајте слики со помалце оф топик ОК:smir:СИТЕ ВЕ САКАМ

DzULA ај ако не ти е тешко закачи HI RES од фотката доле што е и прати ми ја :) одлична е

Aj ostavi mi mail na PP i kje ti ja pratam koga kje si otidam doma (sega sum na rabota)

P.S. Ja sakas so "voden zig" ili bez??? :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom