- Член од
- 14 август 2022
- Мислења
- 1.843
- Поени од реакции
- 2.254
Затоа не дадоа.Rekov ja 3 ke dadat![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа не дадоа.Rekov ja 3 ke dadat![]()
Рудигер ја држеше сам цела одбрана оваа сезона. Карпа беше никој не можеше да го пробие. Бастони мекушот го видовме и денес. Ван Дајк едноставно не беше подобар. Во лига дупло голови имаат примено и Интер и Ливерпул.Бастони. Ван Дајк.
Моментално низ НРВ грми свети и истура.Свети по 6-7 секунди без прекин.Фејк
Реал 26 примени голови сезонава, Интер 22. Иди сеа прошетај малце и не замарај за ќумбе глупаво.Рудигер ја држеше сам цела одбрана оваа сезона. Карпа беше никој не можеше да го пробие. Бастони мекушот го видовме и денес. Ван Дајк едноставно не беше подобар. Во лига дупло голови имаат примено и Интер и Ливерпул.
I 1 ponisten = 32 дадоа
Pa rekov minimum 3 ke im dadat... skrolaj ponazad..2 поништени имаше
Пак не се 3
Pa rekov minimum 3 ke im dadat... skrolaj ponazad..
Normalno... Sladoledamusvo pravo si, taka e... ubo ni rece ti
Ме интересира, а има некоја репрезентација (од фаворитите) што го има најдобриот состав во историјата? Или барем еден од најдобрите?Истата констатација ја кажа и гостинот во студиото на МТВ дека овој состав на Италија бил најслаб во нејзината фудбалска историја.
Англија е добра, може и одлична. Со втора постава да игра, може да победи.Ме интересира, а има некоја репрезентација (од фаворитите) што го има најдобриот состав во историјата? Или барем еден од најдобрите?
Буквално сите се барем за една класа подоле од тоа што биле.
Винсенте Дел Боске изјави дека ваква генерација се појавува еднаш на 100 години:Ме интересира, а има некоја репрезентација (од фаворитите) што го има најдобриот состав во историјата? Или барем еден од најдобрите?
Буквално сите се барем за една класа подоле од тоа што биле.
Винсенте Дел Боске изјави дека ваква генерација се појавува еднаш на 100 години: