- Член од
- 14 август 2022
- Мислења
- 1.340
- Поени од реакции
- 1.652
Затоа не дадоа.Rekov ja 3 ke dadat
Затоа не дадоа.Rekov ja 3 ke dadat
Рудигер ја држеше сам цела одбрана оваа сезона. Карпа беше никој не можеше да го пробие. Бастони мекушот го видовме и денес. Ван Дајк едноставно не беше подобар. Во лига дупло голови имаат примено и Интер и Ливерпул.Бастони. Ван Дајк.
Моментално низ НРВ грми свети и истура.Свети по 6-7 секунди без прекин.Фејк
Реал 26 примени голови сезонава, Интер 22. Иди сеа прошетај малце и не замарај за ќумбе глупаво.Рудигер ја држеше сам цела одбрана оваа сезона. Карпа беше никој не можеше да го пробие. Бастони мекушот го видовме и денес. Ван Дајк едноставно не беше подобар. Во лига дупло голови имаат примено и Интер и Ливерпул.
I 1 ponisten = 32 дадоа
2 поништени имашеI 1 ponisten = 3
Pa rekov minimum 3 ke im dadat... skrolaj ponazad..2 поништени имаше
Пак не се 3
vo pravo si, taka e... ubo ni rece tiPa rekov minimum 3 ke im dadat... skrolaj ponazad..
Normalno... Sladoledamusvo pravo si, taka e... ubo ni rece ti
Ме интересира, а има некоја репрезентација (од фаворитите) што го има најдобриот состав во историјата? Или барем еден од најдобрите?Истата констатација ја кажа и гостинот во студиото на МТВ дека овој состав на Италија бил најслаб во нејзината фудбалска историја.
Англија е добра, може и одлична. Со втора постава да игра, може да победи.Ме интересира, а има некоја репрезентација (од фаворитите) што го има најдобриот состав во историјата? Или барем еден од најдобрите?
Буквално сите се барем за една класа подоле од тоа што биле.
Винсенте Дел Боске изјави дека ваква генерација се појавува еднаш на 100 години:Ме интересира, а има некоја репрезентација (од фаворитите) што го има најдобриот состав во историјата? Или барем еден од најдобрите?
Буквално сите се барем за една класа подоле од тоа што биле.
Али затоа период 2014 до 2022 им беше ептен кобен и очобол.Винсенте Дел Боске изјави дека ваква генерација се појавува еднаш на 100 години: