Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.970
- Поени од реакции
- 12.727
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вистина кажува човекот, само греши кога кажува дека 10% се некој исклучок. Не, не се 10%, многу помалку се, постојат но процентот им е некаде во рамките на статистичка грешка. Тоа што тој го има како перцепција за 10% не е дека тие жени се различни туку 10% од мажите се луѓе кои имаат солиден капитал и заработуваат убави суми а на таквите жените им се маченца. Ако мажот има солидно финансиско покритие кое и овозможува на жената да ги ужива сите благодети на овој свет, за него зима нема, може да прави што сака и нигогаш нема жената да му трие сол од главата и превентивно ке му ги празни јајцата три пати на ден, и да си фати швалерка нема да биде крив, што и да направи нема да биде оставен..... оти народната вели ,,на волот кој што врши, устата не му се врзува,,.Аман бе душо, толку ли лошо искуство со жени имаш или пак таков среќлија си, се на такви идиотки да паѓаш?
Па ти што мислиш, зашто толку постари мажи идат по кладилници и по риба, да не мислиш им се идеАман бе душо, толку ли лошо искуство со жени имаш или пак таков среќлија си, се на такви идиотки да паѓаш?
Добредојде во безвремието на СтолеД. Таму ќе ги сретнеш сите твои ликови, ментално измачени од приказни кои не завршуваат.Mala fidesбаш баш погоди
Автоматски споено мислење:
Столеее еве ми го доле
![]()
Од освојувањето во денешно време издвојувам:
Здраво на инстаграм, лајк, фолоу…Да, стварно е борба на векот. Херојство на новото време![]()
Здраво на инстаграм, лајк, фолоу…Да, стварно е борба на векот. Херојство на новото време![]()
Побарувачката е преголема на пазарот, па очигледно си можат да нѐ дупат во мозок.Nie sme budali sto prabmvime se za nivno vnimanie i im gi digame akciite...koga ke im go vidis na pojke mozokot ke sfatis deka si izgubil polno od sboeto vreme koga mozes sam da se nadgradis i na svoe pole da is ispolnis sto sakas....od zena samo dobar sex drugo ne ocekuvajte na sekoe pole ke te sjebat, imat ego sto si gledaat samo za sebe, se oninse osameni, sakaat vamu, sakam toa da imam, ti crnci i zrtvivaje se kako budala....