Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
E да а ебам...
Нај шо мразам каа не може на мајчин јазик да зборувам.
На шо личе ваа бе?
Шо е ваа лакрдија?
Че ми зборите наму на скопски,не ве срам.
Педери да а ебам,нит се терат нит се водат.
:pos2:
му зборујте :smir:

Инаку воне почекај да ти даат аносонка да вииш шо е ракија.

Позз до кавадаречка багра :)

му зборујте :smir:

Инаку воне почекај да ти даат аносонка да вииш шо е ракија.

Позз до кавадаречка багра :)

Абе не ми кажувај што е анасонка:pos2: од тоа колку сум ис.... ај да не се издавам
Некој спомна тренинг...само првиот ден ми е критичен, после влегуем во форма.....ама ова пустото враќање во скопје ме изместува...да го ебам во се треба континуитет.:vozbud:

Некој спомна тренинг...само првиот ден ми е критичен, после влегуем во форма.....ама ова пустото враќање во скопје ме изместува...да го ебам во се треба континуитет.:vozbud:
Хахаха... абе.. има и во Скопје кај да се тренира. :)
Башка...јас секогаш на враќање од Кавадарци си зиам материјал за работа во Скопје :) Точно... треба континуитет... ќе се погрижиш да го има :pos:

Башка...јас секогаш на враќање од Кавадарци си зиам материјал за работа во Скопје :) Точно... треба континуитет... ќе се погрижиш да го има :pos:
Абе има...ама таму спаринг партнери не мора да ги бараш:pos2:, сами се накалемуваат и не мора да закажуваш натпревар...
А за залихи...имам и тоа во хектолитри...:vozbud:

Блазе ви :( јас станав алергичен на тија кавадаречките чуда... се препив еднаш :kesa:

Блазе ви :( јас станав алергичен на тија кавадаречките чуда... се препив еднаш :kesa:

Тебе баце некоа чурук ракија ти имат дадено, оти инаку нема шанси да си алергичен на наша роба, може само да се навлечиш:vozbud:

Туку ајде бе, Гроздобер се ближе, никој ли не иде наки Кавадарци, еве ја лично гарантирам дека ќе биде убаво пречекан а богами и пијан, и тоа се на наша сметка :vozbud:

Слушам пак карневал на 7-ми на гроздоберот ќе имало а?
Лани, или преклани...тие мажоретките добри беа...:)
Ќе шетнам накај Кавадарци околу 20-ти...

Абе мажоретките секоа година се добри, тоа е Kavadarci's finest, најдобрата роба од Гимназијата се ваде :) :) :)

Абе мажоретките секоа година се добри, тоа е Kavadarci's finest, најдобрата роба од Гимназијата се ваде :) :) :)
Е да де...штета што се мали за мене :)

Абе викат ваа година ќе било ногу јако даа Пано наместо саемот у салата ќе правел нешто како вински фестивал промоција на вина со музика и скара абе ужуванција ќе биде јас мислам даа инаку ваа година наговориа дека карневалот ќе биде поголем ова она а мажоретките шо викаш Васо се е гимназијалки а ти бе Струмикс женет човек кога ќе и кажам на женати ќе а ебиш метлата:pos2::pos2::pos2:се зезам бе инаку еве да ве поканам повелете од 6 септември почнува манифестацијата па да се укочиме едно јако шо се вика нели:nesvest::party1::cug::cug::cug:

Абе викат ваа година ќе било ногу јако даа Пано наместо саемот у салата ќе правел нешто како вински фестивал промоција на вина со музика и скара абе ужуванција ќе биде јас мислам даа инаку ваа година наговориа дека карневалот ќе биде поголем ова она а мажоретките шо викаш Васо се е гимназијалки а ти бе Струмикс женет човек кога ќе и кажам на женати ќе а ебиш метлата:pos2::pos2::pos2:се зезам бе инаку еве да ве поканам повелете од 6 септември почнува манифестацијата па да се укочиме едно јако шо се вика нели:nesvest::party1::cug::cug::cug:
Еве чита и таа тука и се смее...и не а ебам метлата...

Баце Ѓоко не го плаши така човекот со сопруги и слично, че го фане срцето :pos:

Едит: Струмикс, добро е шо имаш разбрана сопруга :) :) :)

Еве чита и таа тука и се смее...и не а ебам метлата...

Добро де не а еби :pos2::pos2: :pos2::pos2: и сам знаиш ти дека ни е таков дијалектот и тоа за метлата е у друга смисла :pos2::pos2::pos2: инаку шо вика Васо имаш разбрана невеста :baeh::salut:

Добро де не а еби :pos2::pos2: :pos2::pos2: и сам знаиш ти дека ни е таков дијалектот и тоа за метлата е у друга смисла :pos2::pos2::pos2: инаку шо вика Васо имаш разбрана невеста :baeh::salut:

Е арно де згрешив...
требаше: „нема даа ебам метлата“, т.е. невестава да ме мава со метла:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom