Vnuce
http://abix.mk
Тренинг, баце.. само тренинг. Не се откажувај така лесноедноставно не се издржуе...:pos2:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тренинг, баце.. само тренинг. Не се откажувај така лесноедноставно не се издржуе...:pos2:
му зборујте :smir:E да а ебам...
Нај шо мразам каа не може на мајчин јазик да зборувам.
На шо личе ваа бе?
Шо е ваа лакрдија?
Че ми зборите наму на скопски,не ве срам.
Педери да а ебам,нит се терат нит се водат.
:pos2:
му зборујте :smir:
Инаку воне почекај да ти даат аносонка да вииш шо е ракија.
Позз до кавадаречка багра![]()
Хахаха... абе.. има и во Скопје кај да се тренира.Некој спомна тренинг...само првиот ден ми е критичен, после влегуем во форма.....ама ова пустото враќање во скопје ме изместува...да го ебам во се треба континуитет.![]()
Абе има...ама таму спаринг партнери не мора да ги бараш:pos2:, сами се накалемуваат и не мора да закажуваш натпревар...Хахаха... абе.. има и во Скопје кај да се тренира.
Башка...јас секогаш на враќање од Кавадарци си зиам материјал за работа во СкопјеТочно... треба континуитет... ќе се погрижиш да го има
![]()
Блазе виХахаха... абе.. има и во Скопје кај да се тренира.
Башка...јас секогаш на враќање од Кавадарци си зиам материјал за работа во СкопјеТочно... треба континуитет... ќе се погрижиш да го има
![]()
Блазе вијас станав алергичен на тија кавадаречките чуда... се препив еднаш :kesa:
Е да де...штета што се мали за менеАбе мажоретките секоа година се добри, тоа е Kavadarci's finest, најдобрата роба од Гимназијата се ваде![]()
![]()
![]()
Еве чита и таа тука и се смее...и не а ебам метлата...Абе викат ваа година ќе било ногу јако даа Пано наместо саемот у салата ќе правел нешто како вински фестивал промоција на вина со музика и скара абе ужуванција ќе биде јас мислам даа инаку ваа година наговориа дека карневалот ќе биде поголем ова она а мажоретките шо викаш Васо се е гимназијалки а ти бе Струмикс женет човек кога ќе и кажам на женати ќе а ебиш метлата:pos2::pos2::pos2:се зезам бе инаку еве да ве поканам повелете од 6 септември почнува манифестацијата па да се укочиме едно јако шо се вика нели:nesvest::party1::cug::cug::cug:
Еве чита и таа тука и се смее...и не а ебам метлата...
Добро де не а еби :pos2::pos2: :pos2::pos2: и сам знаиш ти дека ни е таков дијалектот и тоа за метлата е у друга смисла :pos2::pos2::pos2: инаку шо вика Васо имаш разбрана невеста :baeh::salut: