Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не беше чурук бе.... таа беше таман, само ја не чинев за неа а пиев џоа вода :kesa:Тебе баце некоа чурук ракија ти имат дадено, оти инаку нема шанси да си алергичен на наша роба, може само да се навлечиш
Туку ајде бе, Гроздобер се ближе, никој ли не иде наки Кавадарци, еве ја лично гарантирам дека ќе биде убаво пречекан а богами и пијан, и тоа се на наша сметка![]()
Да мислеш да се*еш и китки да береш не е истоКавадарци стварно постои како град ?!?!
Ја мислев дека е измислен нешто од Македонска Телевизија за оние Народни прикаски со Колозов !!
Кавадарци стварно постои како град ?!?!
Ја мислев дека е измислен нешто од Македонска Телевизија за оние Народни прикаски со Колозов !!
Ја обавезно идам, и тоа 2-3 дена порано на припреми:pos2:, прво ко ќе почнам одгоре од над езероно па ваљда ќе стигнам до градот.
Бев бе се зафркавам, бев пред ти да се родиш.. (ако стварно имаш 23 години)Hahahaha....:pos2:
Dojdi za grozdoberot...ce te napraam...gjoa vakvoa..
Utre denta epten visitnski ke ti izgleda.
P.S.
Ako ide nekoj od forumgiite navaka, a da ne se najave, ce mu napraam problemi ako go najdam.![]()
Бев бе се зафркавам, бев пред ти да се родиш.. (ако стварно имаш 23 години)
Kо низ магла се сеќавам, од некој плоштад горе се спуштавме по една стрмна надолу уличка, од лева страна беше киното.. па преку мост па одма лево по улицата... тука беше некое училиште.. па после првата мислам улица десно па нагоре негде од десна страна беше куќата каде бевме сместени неколку дена (газдата не непојуваше секој ден со густа картошија (работеше мислам во некоја јорганџиска работилница)Па дојди сеа бе, асфалтирани се улиците, не е како у 20-ти век![]()
Kо низ магла се сеќавам, од некој плоштад горе се спуштавме по една стрмна надолу уличка, од лева страна беше киното.. па преку мост па одма лево по улицата... тука беше некое училиште.. па после првата мислам улица десно па нагоре негде од десна страна беше куќата каде бевме сместени неколку дена (газдата не непојуваше секој ден со густа картошија (работеше мислам во некоја јорганџиска работилница)
Касарната каде одевме во инспекција беше понадвор... се одеше нагоре на исток па лево по патот и од лева страна ми се чини прво да не имаше некоја фабрика па касарната (мала касарна)..... ехеее кога беше тоа !!
Бев бе се зафркавам, бев пред ти да се родиш.. (ако стварно имаш 23 години)
имате уште мото трки за гроздоберо ??Stvarno imam 23.
Tuku...ostaj taa...
Doagjas, ili ne?:smir: