Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Кавдарчани како сте да ве еб*м шо има ново

Дааа еб*м мајка му дааа еб*м:pos2:

Тебе баце некоа чурук ракија ти имат дадено, оти инаку нема шанси да си алергичен на наша роба, може само да се навлечиш:vozbud:

Туку ајде бе, Гроздобер се ближе, никој ли не иде наки Кавадарци, еве ја лично гарантирам дека ќе биде убаво пречекан а богами и пијан, и тоа се на наша сметка :vozbud:
Не беше чурук бе.... таа беше таман, само ја не чинев за неа а пиев џоа вода :kesa:

Гроздоберот.... па ај ако се може ќе тркнам :)

Кавадарци стварно постои како град ?!?!
Ја мислев дека е измислен нешто од Македонска Телевизија за оние Народни прикаски со Колозов !!

Ја мислев дека е измислен нешто од Македонска Телевизија за оние Народни прикаски со Колозов !!
Да мислеш да се*еш и китки да береш не е исто:).

Hahahaha....:pos2:
Dojdi za grozdoberot...ce te napraam...gjoa vakvoa..:vozbud:
Utre denta epten visitnski ke ti izgleda.:)

P.S.
Ako ide nekoj od forumgiite navaka, a da ne se najave, ce mu napraam problemi ako go najdam.:)

леле сее нервирам што никогаш не сум била во кавадарци а во последно време слушам добри работи за него

Ја обавезно идам, и тоа 2-3 дена порано на припреми:pos2:, прво ко ќе почнам одгоре од над езероно па ваљда ќе стигнам до градот.

Ја обавезно идам, и тоа 2-3 дена порано на припреми:pos2:, прво ко ќе почнам одгоре од над езероно па ваљда ќе стигнам до градот.

Удари баце наваки, не знам кај одиш изгледа некоа рода имаш тука ама сигурно убаво че си протераш :)

А на езерото не е најпрепорачливо да одиш, врие шкорпии :pos2:
Не озбилно има ногу, ама сеа заладено е малку па може да се разбегат, инаку носи си некој со тебе шо знае да цица отров :pos2:

Hahahaha....:pos2:
Dojdi za grozdoberot...ce te napraam...gjoa vakvoa..:vozbud:
Utre denta epten visitnski ke ti izgleda.:)

P.S.
Ako ide nekoj od forumgiite navaka, a da ne se najave, ce mu napraam problemi ako go najdam.:)
Бев бе се зафркавам, бев пред ти да се родиш.. (ако стварно имаш 23 години)

Па дојди сеа бе, асфалтирани се улиците, не е како у 20-ти век :vozbud:
Kо низ магла се сеќавам, од некој плоштад горе се спуштавме по една стрмна надолу уличка, од лева страна беше киното.. па преку мост па одма лево по улицата... тука беше некое училиште.. па после првата мислам улица десно па нагоре негде од десна страна беше куќата каде бевме сместени неколку дена (газдата не непојуваше секој ден со густа картошија (работеше мислам во некоја јорганџиска работилница)
Касарната каде одевме во инспекција беше понадвор... се одеше нагоре на исток па лево по патот и од лева страна ми се чини прво да не имаше некоја фабрика па касарната (мала касарна)..... ехеее кога беше тоа !!

Kо низ магла се сеќавам, од некој плоштад горе се спуштавме по една стрмна надолу уличка, од лева страна беше киното.. па преку мост па одма лево по улицата... тука беше некое училиште.. па после првата мислам улица десно па нагоре негде од десна страна беше куќата каде бевме сместени неколку дена (газдата не непојуваше секој ден со густа картошија (работеше мислам во некоја јорганџиска работилница)
Касарната каде одевме во инспекција беше понадвор... се одеше нагоре на исток па лево по патот и од лева страна ми се чини прво да не имаше некоја фабрика па касарната (мала касарна)..... ехеее кога беше тоа !!

У на Манџо Мицајков времето у Турско :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom