Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не заебавај брат, не се иста личност. Бјонс за Очајната е Алберт Ајнштајн.Чудно како Очајна и Бијонс ретко пишуваат во иста тема. Едната си држи едни теми, другата други теми.
А кој ти е крив кога машките се депилираат и наместо да и стропа, да и стави до знаење дека е маж тој ќе ќути ко пичка и ќе остави да го доминираат?Нејзе природно и иде да биде доминирана, но новата мапа што и е инсталирана вика друго, и тука доаѓа до гличови у женската глава. Пошто тоа што го прави е неприродно скроз.
Баш тука е проблемот и маката. Твојот случај и причините кои довеле до тоа не е битен да го анализираме пошто е приватност па нема да поставуваме прашања зошто си дозволила тоа, но многу други има кои дозволуваат таков вид на „првична контрола“ која потоа преминува во параноја - од едната страна, а најчесто после и од двете.Мене господинот, на времето ми ги знаеше сите шифри. Погодете кој на кого најде скриен профил кога се обидуваше да отвори фејсбук страна од веб страница на којашто работевме со неговиот службен меил на којшто детал дотичниот заборавил? Затоа никогаш не се замарам да следам, откривам, изигрувам детектив.
Првиот ќе ти речи СДС е крив за сичкото, а втората ПОД МАЧ БАТО.
Те разбирам, сите сме поминале низ некој вид на срања во врските за да знаеме како понатаму и да можиме да препознаеме што е вистинска посветеност, а што не.@Генерал ,младост лудост, брак со прва сериозна врска, плус порасната во малку традиционална фамилија и не бев сигурна за дозволените граници, што укажува дека закачување на бројач на жените за поминати врски е многу погрешна тактика, напротив искуство во овој вид односи (во поглед на комуникација де) е клучно. Си мислев така треба, ме мислел, ме сакал, а и си викав шо има везе и така нема шо да види. Грешка е и самата сум свесна за тоа, имаше и други слични моменти, поентата ми е дека од искуство знам дека кога некој премногу контролира тој треба да е контролиран.
Не го мотивирајте бугарот да се размножува бе нормални ли сте.
Ako dobro pamtam, bas ti bese edna od tie sto pisuvase na edna clenka kako ne smeela taa majka da bide. Ama po tug grb sto stapa ne bolat.Не знам Џонтра, можеби ама и од машка страна не коментираат баш нормални ликови, чест на исклучоци.
Види го Рон, се залета без лично да ме познава зошто не сум му родила дете на мУж ми, сум се замарала со Атлетико ...
Не мора јас да сум, ама тука се коментира мајчинство шо за некои знае да биде многу болна тема, настрана шо се драпаме за типот на муабети " оди во кујна ти е местото" или слични коментари ама треба граница да се има.
За тебе сум исподпросечна не ме регистрирај ич. Бркај си работаЏабе ми ласкаш, ти си очајна не просечна![]()
ne koristam soc mrezi osven linkedin. smetam deka moze da sjebat brak.
so darling obicno se slagame iako i odam na nervi od vreme na vreme a deka e livadarka, livadarka e 100%.
i da mater im ebam na sdsm i levica so vikase cacko ljubov bez pari nema, toa komunjarite go izmislile samo...
Не бев јас таа членка, на никој му немам напишано такво нештоAko dobro pamtam, bas ti bese edna od tie sto pisuvase na edna clenka kako ne smeela taa majka da bide. Ama po tug grb sto stapa ne bolat.
Погрешно си информиран, за швабо, воопшто не се петелам, баш сум скромна на темава. Обврските во домот треба да се поделени, кого тоа го боли негов проблем.Na temana so pogovorki go imam pishano istovo samo od ustata na edna hrvatka (i bash odgovara na temava) zvuci:
Ne kudi konja koji te nije jahao!
Автоматски споено мислење:
Nejziniot e shvaba be , zatoa taa taka se peteli
Exit se i Shahov slabo ti odi, Znajsh deka mozhi i kralica da si izvadish so piunceto?
amazatoa ljubov sopari i azijatkijni odthailend ima, samоtoae vistinska lubov
не се заебавам, едно пукало од 94ри години ни дојде в банка, Швајцарец, женет скоро за Азијаткијна од 35 год. Ова го чека да рикни, тоа е таа азијска лубов, кој пробал знае, ја неznam, ne sum probal ни she_males I swear. Како Азијатка шо че те сака европејка никош. Само права лубов бебе.
Јако че е ни цент да не и остај, уште не беше толку дементен, ај кој знај можи навреме пишел тестамент