La Liga Santander 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата McLovin
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Прво-секој контакт во 5 метри врз голман е фаул...тука завршува акцијата на Селта.
Второ-голот падна 3 секунди откако овој едвај ја изби.
Овде едвај и контакт има, ниту се подмрдна Кепа а камоли одвај да ја избиеНа ова видео се гледа повеќе како Кепа се залетува на Ларсен отколку овој шо го фаулира.
Автоматски споено мислење:

Рубиалес не си дал оставка, лажна вест било дека се повлекол од функцијата.
Го гледав синоќа пресот и се чудев.
Ај то ок, туку мене ми е чудна реакцијата на фудбалерката.
Одма после дешавката има интервју кај шо се смее и вика дека не му замерува, дека сите фудбалерки имале најкоректен однос со претседателот, вика дека оние кои сакаат да преувиличуваат посекако ќе го сторат истото, за после неколку дена под притисок излези со скроз различно соопштение и вика дека ќе бара одговорност, и дури е тој претседател нема ниедна фудбалерка да настапи за репрезентацијата :ROFLMAO:
Мислам хелоуу, не го можам Рубиалес и јас ама човече толкава контрадикторност не сум видела.
Од мајтап сега наеднаш испадна жртва на насилство и мачизам, абе ајде бегај

Последно уредено:
Како убаво е исечено видеото, и Латас би подзавидел

Лепено сечено монтирано
Грујо ти си :pos:
Чим видиш вакви слики и видеа од профил слика со дрес за гз бришење треба да ти е јасно дека се лажни вести :pos:

Чим видиш вакви слики и видеа од профил слика со дрес за гз бришење треба да ти е јасно дека се лажни вести :pos:
Добро дај ти друго видео, јас само ова го најдов

Добро дај ти друго видео, јас само ова го најдов
Па нормално само ова е кога сите видоа фаул а само слепците од провинцијата сечат лепат и монтират.

Добро овој претседателов на шпанската федерација само ради бакнежот сакаат да го бркаат, или одамна се замерени со него сите?

Добро овој претседателов на шпанската федерација само ради бакнежот сакаат да го бркаат, или одамна се замерени со него сите?
Ради кисот ама тоа не е најако, појако е што оваа Џени прво кажа, као окек е дечко, емоции и ништо страшно, за после неколку дена да напрсви комплетен пресврт и сега е жртва на сексуален напад. Нормално со подршка на терористите од воук движења.
Мизерија.

Ради кисот ама тоа не е најако, појако е што оваа Џени прво кажа, као окек е дечко, емоции и ништо страшно, за после неколку дена да напрсви комплетен пресврт и сега е жртва на сексуален напад. Нормално со подршка на терористите од воук движења.
Мизерија.

Па го гледав видеото, сите се гушкаа со него, нитуедна не приметив да направи некои гестикулации дека и е непријатно од тој чин...јесте да и овој шпанскиот Џони Синс претера со реакциите, ама штознам, се гледа дека е ептен преувеличено ова.
Светско освоија, а смараат со вакви работи.

Ова му дојде како кец на десетка, одамна не е омилен во Шпанскиот фудбал.

Севиља ќе игра лш. :facepalm:

Штета шо ќе сврзат 7-8 победи и пак ќе опстанат. До толку е мизерија лигата што со неполни 30 бода можеш да опстанеш.

Севиља го допираат дното пак.
Интересно би било да има во темава пошто е почеток на сезона предводувања за кој кое место ќе заврши, кој играч ќе импресионира, кој ќе флопни, пичичи, мвп ... Па на крај да сумираме и да цитираме :D
Еве јас ќе пробам.
Навивачки ќе го ставам Атлетико шампион :pipi:
Реал втор :icon_lol:
Мвп Белингам :kuracc:
Најдобар стрелец Гризман

Покрај Реал, Барса и Атлетико очекувам Валенсија да се врати во ЛШ.
Пријатно изненадување Алавес, да фатат место во Европа, си градат интересна екипа, ќе бидат зезнати оваа сезона.

Втора лига
Од играчите Левандовски и Винициус мислам дека нема да ги исполнат оваа сезона очекувањата, т.е да флопнат :свиркам:

imale i prethodno problemi so zenskiot tim, trenerot na primer bil na udar deka na zenskite im zabranuval da ja zaklucat vratata za da moze vo sekoj moment da im vlezi vo soba, kao da proveri dali se prisutni. toa ni kaj maskite ne se pravi odamna, kaj zenski e uste pomalku vkusno da saka nenajaveno da im vleguva vo sred nokj. pretsedatelot gi toleriral tie raboti.

inace prvicnata izjava na fudbalerkata nacalno bila fake, sojuzot za da go smiri slucajot vo nejzino ime pisal demek se e ok i ona ne se luti, no izgleda ona nikogas ne kazala takvo nesto. realno ako e tocno samo za takva fake izjava nekoj treba da leta.

protiv onie woke sranja sum kao crnec da ne smees crnec da go narecis ili pismeno od zenska da dobies soglasnost za seks^^ no ova so baknezot i spored mene ne biva. zamisli da imas kerka ili sestra koja igra za reprezentacija i meti od FFM da ja bacuva za usta i da ja prefrla preku ramo i da ja faka kade sto vo normalna situacija nema sto da ja faka ako ne i e decko. ne znam ti kako si vospitan od doma, no jas bi go sramnil na zemja i sigurno ne bi toleriral vo bilo kakva funkcija povtorno da i se zblizi.

tipot spored mene golema greska napravi sto ne se izvini bez "ama". mesto da se izvini se vagase i pustase uste muabet vo pravec "mozda zgresiv". trebase da dade kratka izjava deka bil vo euforija i zal mu e sto preminal granica i verojatno se ke bese ok. ovaka so fake izjava vo ime na fudbalerskata i nekompletno izvinuvanje sigurno ke go izedi stapot. nema teorija da ostane pretsedatel koga site zenski fudbalerki se povlekuvaat od igranje za reprezentacijata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom