Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој црни Верати, 30 години имаПа увек Коке кога не игра средината ни е сирење.
Треба да се пазари негова замена, се шушкаше нешто за Верати ама остана на шпекулација
шо се напнуваш, текмата им беше небитна и тоа е тоа, кажано е со тоа и до управата дека не се задоволни и нема да остават тимот да се шета по пониски рангови во уефа, односно мора да се цели на ЛШВистински навивачи ќе го бодрат клубот во било која категорија.
Атлетико играа втора лига па навивачите никогаш не му свртиле грб.
Не памтам некој клуб да доживеал слично сценарио како вашето.
Се играле пријателски натпревари, натпревари без значење оа стадионите биле полни
Е добро де, не ќе го преплатат.Кој црни Верати, 30 години има
Пак не ме разбираш шо сакам да ти кажам, ама нема везешо се напнуваш, текмата им беше небитна и тоа е тоа, кажано е со тоа и до управата дека не се задоволни и нема да остават тимот да се шета по пониски рангови во уефа, односно мора да се цели на ЛШ
Пари се пари, дали доаѓаат од германски навивачи, студенти или туристи небитно.
Правиме муабет за посетеност на стадиони не за ултрас навивачи, али не ја провери информацијата кој е најпосетен стадион во Европа, па сега мора да тресеш вакви глупости.
полека не брзај уште се годишните одмори и неинтересните текми со послаби противници, исто кампот беше храмот на фудбалот, а преодното решение нормално не се смета како дом........ нема потреба да се вадат слики од посетеноста на кампотПрегледај го приврзокот 388452
еве како ви било на последна текма, не можете ни овој од 40.000 да го напуните. Тоа статистиките за најпосетен стадион богзнае како ги праите.
жени шо се плеткаат во фудбал господ не ги разбираЕ добро де, не ќе го преплатат.
Автоматски споено мислење:
Пак не ме разбираш шо сакам да ти кажам, ама нема везе
Прегледај го приврзокот 388452
еве како ви било на последна текма, не можете ни овој од 40.000 да го напуните. Тоа статистиките за најпосетен стадион богзнае како ги праите.
Сега ме тераш да се спуштам на твое ниво а ме мрзи искрено.полека не брзај уште се годишните одмори и неинтересните текми со послаби противници, исто кампот беше храмот на фудбалот, а преодното решение нормално не се смета како дом........ нема потреба да се вадат слики од посетеноста на кампот
Автоматски споено мислење:
жени шо се плеткаат во фудбал господ не ги разбира
Абееееее морам да попуштам, барса е имагинација, а документите за нејзино постоење, титули, посетеност се штампани на штулов....... се одигра меч против кадиз вчера на монжуик посетеност 40 ама илјади гледачи, со реал се очекува 40 и петсто да има на монжуикСега ме тераш да се спуштам на твое ниво а ме мрзи искрено.
Сериозен си со ова неинтересни текми или како ????
Постои неинтересна текма за некој фан ?
Зборам за вистински фанови, не оние кои одат да го сликаат кампот и да се чекираат дека биле на стадион.
Во Баварија моментално Август е све живо по одмори заминато. Знајш дека не можам карта да најдам месец дена уназад за на Алијанц со факинг Аугсбург, буквално цел стадион е распродаден, 70 и кусур илјади бери стадионот.
Истото ова важи и за другите тимови
Први кола обично стадионите се фул секаде, желни навивачите за фудбал и да го гледаат својот омилен клуб после паузата.
За Милан гледав карти пред некој ден исто така распродаден стадионот.
Капацитетот на стадионот ви е 40.000, а од сликата се гледа дека е полупразна.Абееееее морам да попуштам, барса е имагинација, а документите за нејзино постоење, титули, посетеност се штампани на штулов....... се одигра меч против кадиз вчера на монжуик посетеност 40 ама илјади гледачи, со реал се очекува 40 и петсто да има на монжуик
Џабе толкави бројки изгледа за кило семки карти продавате
Дресот е топ не знам оти не ти се бендисва.Шо е со овој грдиов дрес на Атлетико ала Бристол Роверс