Replika Patiki na Instagram.

• Креатор на темата Креатор на темата moneytalkxx
  • Време на започнување Време на започнување
Ako kje idam kje gi probam onaka arni li se za bez corapi da gi nosam...kako mreza e toa,ne se potat so mreza..imam kupeno reebok youflex i adidas claudfoam takvi slicni so mreza po 2500 denara bea porano. So mreza pomalce se pote nogata.

не гледаш дека е РСД цената? Српски динар кој е дупло поефтин од денарот. У наши денари би било упола од таа цена. Ја ги имам овие, пешачењето е како да идеш по облаци.

Последно уредено:
Inace vashite taka nareceni Replica na zapad se vikast Falsifikat i zavrshuvaat kako na slikava podolu.

Прегледај го приврзокот 383339
Затоа дотичниот ги набавува од Косово оти и овде истите завршуваат на депонија. И овде има специјализирани адвокатски канцеларии кои се занимаваат со заштита на брендовите.

I kaj nas na deponija gi gorat, ne sme Afrika.

Iako ja bi gi daval po socijalni slucai bolje nego da se gorat...

Зошто? Патики се тоа, не цедиња. Кој гарантира за квалитетот на материјалите што треба да бидат во допир со кожа? Косоварите или децата изработувачи од некој подрум? И со што гарантираат? Не си размислил дека од нив можеш и инфекција и повреди да добиеш? Или да ти се искриват нозете?

1688407097166.png

Many fake products are made from low-quality, cheap materials that can lead to injury and affect your health.

In addition, as fake shoes are made from low-quality, poor materials, they will often break down significantly faster.

So buying them turns out to cost you more than investing in genuine products.

Counterfeit and fake footwear has been noted to harm the foot and ankle, while goods made with poor batteries have been known to explode suddenly.

Последно уредено:
кај оригиналните освен што го плаќаш брендот барем плаќаш и квалитет а у репликиве ѓубре квалитет уствари превземеното лого само го плаќаш, треба ретардиран да си за реплика 100€ да даеш.

Ова се последните патики што го купив. Со овие цени нема многу логика да се купува на пазар, вајкики или недај боже фејк роба на фејзбук и инстаграм.

Одлични попусти за сечиј џеб има скоро секој месец во сите спортски продавници.
2cf7b6991d0e82e2397053e87417127c.jpg
ec23a78f4b76e28a9692f6baf19db373.jpg

Sent from my LM-V450 using Tapatalk

Затоа дотичниот ги набавува од Косово оти и овде истите завршуваат на депонија. И овде има специјализирани адвокатски канцеларии кои се занимаваат со заштита на брендовите.
Дај не ме заебавај во склоп на ритаил поинт има продавница што продава фалсификат и тоа маици по 2500, јакни по 9000, нормално хуго, армани, риплеј итн и никој ништо не им може

Зошто? Патики се тоа, не цедиња. Кој гарантира за квалитетот на материјалите што треба да бидат во допир со кожа? Косоварите или децата изработувачи од некој подрум? И со што гарантираат? Не си размислил дека од нив можеш и инфекција и повреди да добиеш? Или да ти се искриват нозете?
Ja ne propagiram falsifikati greska si citaj pogore. Repliciraj mu na toj so parite koderot hahaha

Inace sto se tice mene, krivicni za shverc treba i jaki kazni...

Ова се последните патики што го купив. Со овие цени нема многу логика да се купува на пазар, вајкики или недај боже фејк роба на фејзбук и инстаграм.

Одлични попусти за сечиј џеб има скоро секој месец во сите спортски продавници.
2cf7b6991d0e82e2397053e87417127c.jpg
ec23a78f4b76e28a9692f6baf19db373.jpg

Sent from my LM-V450 using Tapatalk
Се изгледа убаво, само уште поубаво ќе беше ако и името на продавницата го напишеше.

Ako kje idam kje gi probam onaka arni li se za bez corapi da gi nosam...kako mreza e toa,ne se potat so mreza..imam kupeno reebok youflex i adidas claudfoam takvi slicni so mreza po 2500 denara bea porano. So mreza pomalce se pote nogata.
Мх мх мх медови.
Ти и вампир ќе избркаш коа ќе ја соблечеш босата нога од тоа патиката.

Јас еднаш купив патики 7 евра од Алиекспрес од љубопитност. Едната дојде без ѓон, картони беше пуна внатре и малце гума колку да се замаскира. :pos:
Јас од друга страна начекав 80% онлајн попуст на sportvision и си купив nike патики за 800 денари. Па сега ти види дали тии се исплаќа али. :D

Инаку факт е дека не е ист квалитетот на робата што ја имаме ние тука и во Европа, дури и кога станува збор за оригинали.

Ефтини обувки и општо „спортска опрема“ од „не толку познат бренд“ имате во Декатлон. Едно возење до соседите и ќе се дотерате за цела сезона, поефтини се, плус со поврат на ДДВ гарант ќе ви дојде поефтино отколку да пазарите од спортвижн и сличните (особено ако следите попусти). За во теретана имам земано dry fit маици, тренерки, шорцеви, патики по смешни цени, а изгледаат добро како и скапи брендови.

Од ефтините брендови исто имам налетано на доста квалитетни Mat Star, во студентски денови имав земено за баскет, душа им извадив од носење.

Од познатите брендови поефтино имам начекувано во аутлетите, особено во тој на стадион.

Ефтини обувки и општо „спортска опрема“ од „не толку познат бренд“ имате во Декатлон. Едно возење до соседите и ќе се дотерате за цела сезона, поефтини се, плус со поврат на ДДВ гарант ќе ви дојде поефтино отколку да пазарите од спортвижн и сличните (особено ако следите попусти). За во теретана имам земано dry fit маици, тренерки, шорцеви, патики по смешни цени, а изгледаат добро како и скапи брендови.

Од ефтините брендови исто имам налетано на доста квалитетни Mat Star, во студентски денови имав земено за баскет, душа им извадив од носење.

Од познатите брендови поефтино имам начекувано во аутлетите, особено во тој на стадион.
Za teretana imam jas vakvi kupeno dry fit majci ekstra kvalitet 10 majci 2200 denara.

И Декатлон се изкурназија со цени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom