Replika Patiki na Instagram.

• Креатор на темата Креатор на темата moneytalkxx
  • Време на започнување Време на започнување
Bas na websajtot ojde da proveram kakvi se tie od walkiki sto gi pisete. Te vie stvarno ne se losi za 1500 denara. Tolku vi se i lotto i rebook vo sportreality.
Ednostavni se ne pise brend na niv. Letni idealni, nozete da ne vi se potat.
lcwalkiki.JPG

Ti da rabotese kako sto pisuvas kje si kupese 200 evra patiki orginal, relano gledano i ne se mnogu 200 evra.
Cel balkan site mladite nosete repliki od glava do peta, od mocka ste praveni, po cel den na tiktok i instagram dremete.
Tipicni klosari, prodade nivata za 20.000 evra. Kupe odma kola polovna i replika hublot i roleks za 500 evra.. i ajde falenje na tiktok i instagram..
Tolku e preplaven balkanot so repliki sto jas koga nosam orginal lugjeto prasuvat i mislat deka e replika.

P.S: Kinezite od vas takvite sto nosete replika milionski profiti pravat, trijat gi racete...Proizvedat go za 2 evra prodavat vi go 100 evra
Ti garantiram Ako sakas vo dm ke razmene fb/Instagram imam svoe napraveno na 25 kolku ti so imas na tvoite mnogu godini. Pisi dm Cisto ke si se zapoznajme pa mozea I da me blokiras posle to da se osetis dno. Deka zivejs vo 50m2 stan 50 godini mislis imas stignato ti da kazuvas koj e od mocka praven. Bog da cuva
Автоматски споено мислење:

Citam I se cudam, sto vi naprajla siromastijata.
LIKOV NOSEL 2 SEZONI PATIKI OD KAM 600den ahahah.(Gord e)
A drugiov od Waikiki se oblekuval za 2000den Patiki maica farmerki. :icon_lol: (Nese stegal zel poveke maici)

A vo krediti tonite, koli 30 godini stari vozite. Zivejte vo stancinja 50-70m2 celzivot.

Mene ovde pamet mi solat I mi tvrdi nekojsi drug tip sega nesum rabotel I to so rabotam.
Oti toj treba germanija da raboti za tie pari a jas od doma ahha Ako Ako prodolzetesi Kako sto vi e ubavo.

Последно уредено:
Ti garantiram Ako sakas vo dm ke razmene fb/Instagram imam svoe napraveno na 25 kolku ti so imas na tvoite mnogu godini. Pisi dm Cisto ke si se zapoznajme pa mozea I da me blokiras posle to da se osetis dno. Deka zivejs vo 50m2 stan 50 godini mislis imas stignato ti da kazuvas koj e od mocka praven. Bog da cuva

A drugiov od Waikiki se oblekuval za 2000den Patiki maica farmerki. :icon_lol: (Nese stegal zel poveke maici)

A vo krediti tonite, koli 30 godini stari vozite. Zivejte vo stancinja 50-70m2 celzivot.

Mene ovde pamet mi solat I mi tvrdi nekojsi drug tip sega nesum rabotel I to so rabotam.
Oti toj treba germanija da raboti za tie pari a jas od doma ahha Ako Ako prodolzetesi Kako sto vi e ubavo.

другар, ние сме клошари но не го криеме, ти го криеш тоа. Тоа е разликата, нема ништо срамно да носиш ваикики патика.

Pa kupi original stom prais pari, sto se cigancis so fejkovi... I plati si eden kurs makedonski, bar nauci da zboris ko sto treba

Sto imas svoe napraveno na 25 godini? Ajde majka ti te ceka da jades rucoko gotov e.

Ti da imase mnogu pari napraveno nemase juzernajmo da ti bide "moneytalk" i nemase da kupuvase replika,
ni pa kje se zamarase so brendirana obleka, ni pa so brendirani patiki...
A ni pa ovde kje imase nekoja zelba da se dokazuvas dali si imal pari ili si nemal..

A i znaj deka opincite selanite sto gi nosat se po udobni od seljakot so replika patiki.

P.S: Nemam 50 godini, nego imam 28. Na brzina sum pisal "random" godina na raganje koga sum se registiral na forumot. Nebitno toa.
Olabavi so arogancijata kon postarite likovi.

Pa kupi original stom prais pari, sto se cigancis so fejkovi... I plati si eden kurs makedonski, bar nauci da zboris ko sto treba
Da imase/praese pari ko sto se falis, kje te bolese k.. kolku pari bile edni patiki... Sekako nemase da sednes da otvaras temi i strategii da prais od kade e najnefejk fejkot hahahha

Daj prati link od taa temata na reddit sto ja zboris da se posmeeme hgshaha

Слушај пилиштарец еден тоа што носам патики од КАМ не значи дека не земам повисока плата од тебе, туку дека сум доволно паметен да не фрлам пари на лажни брендови. Ако земаш толку многу пари, како што тврдиш, ќе можеш да си дозволиш да појдеш во некоја држава на ЕУ, еве Грција ти е најблиску, и ќе си купиш оригинал, а не да купуваш копии.
Се додека овдешните фирми се однесуваат како идиоти и ги продаваат патиките од пред две сезони по цена како да се од оваа сезона нема ни да помислам на брендирана роба. Во Германија месец дена пред католички Божиќ има распродажби со ненормални попусти.
Убаво се сеќавам кога си купив оригинал Пума патики за 25 марки кои овде коштаа 50 марки.
Се гледа дека си тежок голтар што овде се обидува да ни продаде I класа фалсификат.

Bas na websajtot ojde da proveram kakvi se tie od walkiki sto gi pisete. Te vie stvarno ne se losi za 1500 denara. Tolku vi se i lotto i rebook vo sportreality.
Ednostavni se ne pise brend na niv. Letni idealni, nozete da ne vi se potat.
Прегледај го приврзокот 383309

Вакви топлинки т.е папучи носевме у градинка.
Како ова нешто може да се нарече патика бе? Склопиле некаков гумен ѓон и миље и направиле патика. Па овие у комбинација со црна чорапа после 4 часа носење ке почнаат преку дупките да мирисаат. Ако ноктот на палецот не ти е исечен ке ги пробие :D

Zamisli ravenka,
Pari reka +
Jazik poznavanje "0" +
Patiki falsifikat so "vrven kvalitet "
=
Drmoserec shto bara mushterii ovde i bara nacin kako da go opravda biznisot.

Inace nosam samo Nike i imam edno 20 razlicni i toa Original kupeni direkt vo Nike Factory Store i nitu edni ne mi se plateni poskapi od 50€ zatoa shto cesto imaat 30% popust a ponekogas duri i 50% .

Sega za nekoj den ce ima takov popust.

I poshto sum zaclenet kaj niv cesto dobivam po email i specijalni popusti
Primer Trenerki Set 27€

Omileni mi se 2-3 Paar od Stefan Janoski i znam deka nekoe evro od moite ce zavrshi kaj dete Makedonce!

Ostanatite mozhebi ne se nekoj vrven Model od neznam koj dizanjer ama se original.

Последно уредено:
Вакви топлинки т.е папучи носевме у градинка.
Како ова нешто може да се нарече патика бе? Склопиле некаков гумен ѓон и миље и направиле патика. Па овие у комбинација со црна чорапа после 4 часа носење ке почнаат преку дупките да мирисаат. Ако ноктот на палецот не ти е исечен ке ги пробие :D
Ako kje idam kje gi probam onaka arni li se za bez corapi da gi nosam...kako mreza e toa,ne se potat so mreza..imam kupeno reebok youflex i adidas claudfoam takvi slicni so mreza po 2500 denara bea porano. So mreza pomalce se pote nogata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom