Replika Patiki na Instagram.

• Креатор на темата Креатор на темата moneytalkxx
  • Време на започнување Време на започнување
Јас носам патика 39 и ретко наоѓам она што ми се допаѓа како дизајн и модел. 39 спаѓа во тинејџерски броеви. Последно имам купено во D Sport и супер се иако јас имам рамни табани и тоа прави да ми е на моменти при долго стоење на нозе неудобно.

Да се вратам конкретно на темава. Никогаш не сум купувал реплика затоа што секогаш она невидено да го фатиш во рака и на не пробано од облека и патики немам доверба. Секогаш сум се прашувал дали ќе биде добро или добар квалитетот ако се купи преку интернет од фирма која исклучиво продава само на социјални мрежи.

Кога некој од вас пиша продавници како Waikiki не гледам зошто тоа некој го смета за лош квалитет.

Имам купено во Wakiki еспадрили и добри се но единствено мене на едната ми се одлепи долниот дел ѓонот ама тоа се среди на мајстор чевлар. Можеби тоа е и моја вина а не до квалитетот. Повеќето од облека ми е Waikiki и тера добро.

xhaka шиптaрот (создателот на темата) има цел само реклама, а гледам овде се изнапишавте квалитетно...баш сте наседнале.
Темата е за во кошот и не треба повеќе да се дискутира, затоа што на тоj начин само му jа популаризирате/индексирате темата и се повеќе будали ќе се поjават да му го отворат саjтот и да купат некоjа феjкара.

Глуп народ е имало и секогаш ќе има да купува такви губриња, но барем немоjте тука во форумот да допринесувате да им се пуни џепот на таква шиптaрajа.

има Ваикики солидни патики, 1.200 денари, пали вози. Едни три месеци веќе ги терам без проблем.
Што е солидно бе извади влошката ќе видиш под неа картон има

дај некој доказ дека има картон. Не ти се овие како оние пазарџиски, бољи е квалитетот. Башка што многу и напредна технологијава последниве години, па и за добра цена може да се најде нешто добро.

Далеку од солидно е тоа. Поентата е кај сатаната парите да не оделе, па ако треба и со картон на нозе ќе се шета. :pos:

Далеку од солидно е тоа. Поентата е кај сатаната парите да не оделе, па ако треба и со картон на нозе ќе се шета. :pos:

па не сме сите продадени души како тебе, рани ти сатанисти, што да ти правиме.

дај некој доказ дека има картон. Не ти се овие како оние пазарџиски, бољи е квалитетот. Башка што многу и напредна технологијава последниве години, па и за добра цена може да се најде нешто добро.
Па со свои очи имам видено,кога ја извадив влошката под неа имаше мувлосан картон од толку време што ми се потела ногата.

Па со свои очи имам видено,кога ја извадив влошката под неа имаше мувлосан картон од толку време што ми се потела ногата.

не знам, ја 3 месеци ги носам, картон не сум нашол. Можеби понатака ќе се јави картонот ако го има.

Иначе ги земав пошто бев изреволтиран, идам у Скечерс, цените набиени преку кров што би рекле, 5000+ денари за пар патики, идам у ова спорт вижн исто така, не се наоѓа патика за 2,500 ко што земав Чемпион порано, и си викам овие ги земам, што ќе ранам сатанисти кога можам за џабе да носам патики.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom