THE_CHOSEN_ONE
1903-2012
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 3.735
- Поени од реакции
- 1.340
Која кредитна картичка ми треба за да купувам преку интернет?
Дали ми треба дебитна, кредитна или девизна?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фантом дали некогаш си купувал преку интернет?
Мене не ми треба продукт што ќе го купам преку интернет туку услуга која планирам да ја користам 5-6 месеци, кое е твоето решение за мојот проблем?
A zas da ja otkaze?Nema da plati ili onaka da ja otkaze?Дебитна земи, пошо ако ти пробијат кредитна, можат да те стават во загуба 5000 евра.
Најпаметно: Оди во Тутунска Банка, земи нова дебитна картичка со онолку пари колку што вреди производот плус патни трошкови...
Кога ќе пристигне производот кај тебе, откажи ја картичката и готово.
A zas da ja otkaze?Nema da plati ili onaka da ja otkaze?
Не тропај глупости. Е сега, ако е глуп да купува од непроверени сајтови...а вие па Шеиците, со по 3 милиони на картица, вас ке ви пробиваат...Da ja otkaze zasto nema da se koristi vise taja kartica posto koa ke napraes edna transakcija na internet golema e sansata vise da ti e probiena karticata i ne vredi da se rizikua so ista kartica da plakas pak. Podobro napraj nova kartica i kraj.
Не тропај глупости. Е сега, ако е глуп да купува од непроверени сајтови...а вие па Шеиците, со по 3 милиони на картица, вас ке ви пробиваат...
Ме интересира, според тебе како се прават измамите со кои се доаѓа до броеви од кредитни картички? Мислам, си размислувал некогаш?Финтата не е дали имаш 3 милиони или 30 евра. Зошто би ризикуал уопште коа да земеш нова картица е скоро бесплатно.(можда и скроз бесплатно)
Ме интересира, според тебе како се прават измамите со кои се доаѓа до броеви од кредитни картички? Мислам, си размислувал некогаш?
Јави се во некоја банка по рандом избор, прашај го истото прашање таму и после постирај го нивниот одговор овдека.:uvo:Која кредитна картичка ми треба за да купувам преку интернет?
5000 а?Fantom_oh напиша:Дебитна земи, пошо ако ти пробијат кредитна, можат да те стават во загуба 5000 евра.
дрн, дрн, никој ништо не кажа паметно и употребливо...