Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се бунев за кастингот на Ели, ама ставот и актерската игра на Ремзи - топ!
И каква кинематографија...
Прегледај го приврзокот 363696
Тешко се доаѓа до добри улоги без тоа Злате. Сигурен сум дека барем половина од актерите измислуваат дека се геј, нон-бајнари... само за да се докопаат до улоги, сигурно и ги советуваат така. Не им е и ним лесно.P.S. За оние кои мислат дека конечно нема да гледаме woke срања, зашто нема LGBT sub-plot-ови (барем за сега) една информација: главниот актер или актерка, Бела Ремзи, се идентификува како non-binary и се одзива на заменките They/Them.На нашки: не е ни машко, ни женско, туку нешто измеѓу, некогаш повеќе машко, друг пат повеќе женско, а за да и ја исполниме желбата, наместо со ТОЈ или ТАА, можеме да ја нарекуваме ТОА (како заменка за „суштеството“
).
Тешко се доаѓа до добри улоги без тоа Злате. Сигурен сум дека барем половина од актерите измислуваат дека се геј, нон-бајнари... само за да се докопаат до улоги, сигурно и ги советуваат така. Не им е и ним лесно.
И гледам се уште и немаш простено на Оливија за Фринџ.
![]()
Тешко се доаѓа до добри улоги без тоа Злате. Сигурен сум дека барем половина од актерите измислуваат дека се геј, нон-бајнари... само за да се докопаат до улоги, сигурно и ги советуваат така. Не им е и ним лесно.
И гледам се уште и немаш простено на Оливија за Фринџ.
![]()
Со девојка ми ја гледаме заедно, предобро и залепи серијава во првиве две епизоди. Зашто ги нема играно игрите и појма нема што се дешава, а јас ги имам, јако е да се глеа нејзината реакција на моментите кои мене ме оставале со зината уста додека ги играв игрите.
Е, истата фаца, цела серија!И гледам се уште и немаш простено на Оливија за Фринџ.
![]()
Не била оваа флуидна, родово неутрална била. Флуидните, како овој, од The Walking Dead: The World Beyond, некогаш се чувствувале мажи:оваа флуидна.
Не верувам дека оваа е некоја која толку тешко може да дојде до улоги, искрено. Дури и во Game of Thrones глумеше. Ако не се сеќавате:Тешко се доаѓа до добри улоги без тоа Злате. Сигурен сум дека барем половина од актерите измислуваат дека се геј, нон-бајнари... само за да се докопаат до улоги, сигурно и ги советуваат така. Не им е и ним лесно.
За девојчево зборувате дека е ни машко ни женско? Така и изгледа ...Не верувам дека оваа е некоја која толку тешко може да дојде до улоги, искрено. Дури и во Game of Thrones глумеше. Ако не се сеќавате:
Де бе Злате, стареам ама уште не сум кај АнчоНе верувам дека оваа е некоја која толку тешко може да дојде до улоги, искрено. Дури и во Game of Thrones глумеше. Ако не се сеќавате:
Uste koga ja igrav igrata , ova mw zainteresira , godini podocna ja zatekov originalnata ideja vo eden norveski film The Rain baziran na kniga od 80 tite https://www.imdb.com/title/tt6656238/Генијална идеја да зомби пандемија поврзеш со инфицирање од спори на халуциногени печурки.
Интересно е дека тоа што епидемиологот од филмот го кажуваше за мравките, го потврдува и докторUste koga ja igrav igrata , ova mw zainteresira , godini podocna ja zatekov originalnata ideja vo eden norveski film The Rain baziran na kniga od 80 tite https://www.imdb.com/title/tt6656238/
Just a heads up ,ako nekoj pocne da ja gleda serijava , ova go ima najdobrio NOT DUCKING HAPPY ENDING na site vreminja![]()