The Last of Us

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека после првата епизода у втората требаше одма да го најдат лекот и да заврши...спора била бе :coffee:

Јас па не можам втората епизода да ја изгледам, три пати симнувам и сè погрешно нешто: прво со аудио на шпански без да забележам што сум симнала, па со видео што кочи и третиот пат со видео формат што мојот лап топ не го поддржува :(

Јас па не можам втората епизода да ја изгледам, три пати симнувам и сè погрешно нешто: прво со аудио на шпански без да забележам што сум симнала, па со видео што кочи и третиот пат со видео формат што мојот лап топ не го поддржува :(
Bflix.ru

Инсталирај си Stremio и гледај онлајн торент.

Јас сум така-така засега. Дистописки и апокалиптични серии и филмови, 10/10. Серии и филмови со зомбиња, нула интерес за гледање.

Ќе и дадам шанса поради првото.

Уживав во 3еп, двајца брадосани во кревет, синтисајзер од 1945, јаготки па па па па,па тоа вечерата последна 20минути талабанурање и на крајот кога го развозуваше тоа лалињата , него струја од каде бе после 20г од апокалипсава?
Сега за сега само 1еп вредеше ништо повеке тапа џонсон

Да додадам Ели ми е најдобра личност во серијата, ја обожавам баш и стои улогата( не сум педофил).

1/10 оцена за оваа еп

Што не е јасно, работата меѓу двајцата беше: дај шта даш! Апокалипса, нема луѓе, уште помалку девојки. :D

него струја од каде бе после 20г од апокалипсава?
Нели некој огромен агрегат влечкаше додека се спремаше за животот после пропаѓање на светот?
Јас така сфатив. :)

Од кај па сеа се појавија геј паров?

Епизодава да не беше со геј пар, за мене лично ќе беше една од најдобрите епизоди на ТВ на сите времиња.

Предобра беше епизодава, хејт добива зашто имаше геј парови иако и во игрите е потврдено дека се геј.
Малце е филер епизода, иако технички е предобро изведена и изглумена од страна на Бил и Френк.

@Zlatikevichius не знам како е правилото, дали смее да се прави споредба помеѓу игрите и серијата, откако ќе поминат сцените.
Зашто оваа "средба" помеѓу Бил и Џоел е доооооста различно, исто и односот помеѓу Бил и Френк е доста различен во игрите.

Огромно влијание имаше Ниел Дракма во епизодава.
Епизодата почна со "кој кур бара Френк сеа тука да му го ремети сево ова што го изграи Бил, дај нека се изгуби што побрзо", зашто секад се случува во постапокалиптичен свет се да отиде у курац кога ќе дозволиш некој да влезе од надвор. На крај епизодата заврши со "у курац, нејќам да умре Френк."

Крв ви еб.м педеромазохистичка нема серија да не ти пропагираат, све по список ви е.ам. Сеа одам на IMDB и има маме да им расплачам со нули, седусмтопеесдевет акаунти ќе напраам им да им го срозам тој рејтингот lgbtq+овски.
Крв ви е.ам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom