Конец за заби: дали употребувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Конец за заби:Дали употребувате?

• Да

Гласови: 83 38,2%
  • Не

Гласови: 134 61,8%

• Вкупно гласачи
    217
паа...користам коа ќе купи мајка ми...вака не ми ни текнува..а тоа се дешава поретко, така да златна четка после секое јадење и толку....:)

Редовно користам конец после секое јадење. По цели денови сум на работа или состаноци, а конецот е секогас со мене. Многу попрактично отколку да влечкам четка и паста секаде.
Четкање, сабајле и навечер. Конец после секој оброк.

Јас веке подолго време си мислам да купам и да почнам да го употребувам ама слабо нешто:uvo:

Сите имаат потреба од конец за заби и сретство за дезинфекција на усната шуплина покрај стандардните четка и паста за заби. Си користам конец за заби и тоа редовно:)

Не користам конец али ништо не може поубаво да ги исчисти забите освен четката :smir:

Не користам конец али ништо не може поубаво да ги исчисти забите освен четката :smir:
Баш конецот го може тоа. Штом коментираш вака, очигледно не си користел конец. Почни да користиш и ќе видиш:).

Да, секоја вечер после миење заби, јес да ваљда треба обратно. Имам многу фрки со забите па неопходно беше, да немав проблеми, најверојатно немаше да користам.:toe:

да, почнав неделава. редовно морам да користам! четката е за надворешниот дел само, а конецот ја трга храната измеѓу забите кај што четката не стига. а таму се собира највеќе храната. препорачувам да си користите конец.
отидов во дуплове-це да ги исчеткам и да ги "поминам" со конец =)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom