Fantasy Premier League 2022/23

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
То е то, не чепкам вишеScreenshot_2022-08-03-22-13-22-432_com.pl.premierleague.jpg
Автоматски споено мислење:

Баш ова ми падна во очи пред некој ден. Не знам некој и низ сезона дали дошол до 72% TSB, а камо ли пред почеток.
Bargains од типот Стерлинг 4.5м, Кејн 6м немаа толку.
Немало досега играч со над 70% ownership баш вчера ова како податок го имаа во некоја статија. Прениска цена има, а е во страшна форма во предсезонава.

Значи @Filip Telford ми ги уништи сите планови со објавување на трансферот на Каспера Шмајхела у Ница, спремен бев да почнам сезона на фантази со него
Ух брат прости, како ли ќе се опоравиш после овој удар.
Извини стварно.

Screenshot_1.png
идеме вака.. се мислам да сменам формација ко @mkgunner , многу ми направи кејф твојов тим екстра е.

До поупатениве од Арсенал, Мартинели би бил стандарден првотимец или да го заменам?

Прва постава чинам, Смит Роу кој е повреден му конкурира за минутажа

Screenshot-1.jpg

Првично вака. На хартија, средината и нападот треба да носат поени, ама имам уште некои дилеми до вечер.

Трет пат постирам тим на темава, ама овој е финалниот :D

Fantasy.JPG

Edit: Сепак не е. :D Го земав Ворд место Беговиќ, чисто да видам дали може да ќарам нешто додека не купиле замена за Шмајхел.

Трет пат постирам тим на темава, ама овој е финалниот :D

Прегледај го приврзокот 340873

Edit: Сепак не е. :D Го земав Ворд место Беговиќ, чисто да видам дали може да ќарам нешто додека не купиле замена за Шмајхел.
Најмалце поени ќе имаш првово коло, зашто не се придржуваш до правилото број 7 на @Dani кое гласи:
7. Не менувај одлуки! (не мисли дека има подобар избор од првичниот)

Башка што не си лојален на тимот и немаш доверба во играчите, лоши карактеристики на менаџер се ова. :D

Најмалце поени ќе имаш првово коло, зашто не се придржуваш до правилото број 7 на @Dani кое гласи:

Башка што не си лојален на тимот и немаш доверба во играчите, лоши карактеристики на менаџер се ова. :D
Првиот тим ми беше повеќе ради реда реално. Со Халанд и Салах, а без ТАА. Решив да ги комбинирам ТАА и Џејмс позади, а Кејн и Сон во напад. Хесус исто за 8м изгледа супер опција, само што цел свет го има. :D Од Санчо очекувам многу сезонава, мислам дека е поклон за 7,5.

Секогаш тргнувам лошо, така да, не би се изненадил и сега да е така. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Првиот тим ми беше повеќе ради реда реално. Со Халанд и Салах, а без ТАА. Решив да ги комбинирам ТАА и Џејмс позади, а Кејн и Сон во напад. Хесус исто за 8м изгледа супер опција, само што цел свет го има. :D Од Санчо очекувам многу сезонава, мислам дека е поклон за 7,5.

Секогаш тргнувам лошо, така да, не би се изненадил и сега да е така. :D

Можеби тргнуваш лошо, ама затоа завршуваш катастрофа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom