Fantasy Premier League 2022/23

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Најмалце поени ќе имаш првово коло, зашто не се придржуваш до правилото број 7 на @Dani кое гласи:
7. Не менувај одлуки! (не мисли дека има подобар избор од првичниот)

Башка што не си лојален на тимот и немаш доверба во играчите, лоши карактеристики на менаџер се ова. :D
Тие правила ни јас не ги почитувам.

Затоа сеа место Митровиќ и Вајт ги имам Жезус и Далот :(

• Хаха
Reactions: ob1
Само јас го извадив од тимот Митровиќ и Мартинели у пет за дванаест. Глуп

Одамна не бев го проверил форумов, мило ми е дека има Фантази Премиер Лига. Ќе го побарам кодот за да се приклучам ако е можно. Ова се моите досегашни „успеси“ во FPL:

1659830402979.png

Си вечераа убаво сите со Митрович и/или Кулушевски и/или Зинченко неделава.

Се гледаме до октомври кога ќе забораам дека играм ова
Можеш уште одма да заборавиш, последно место си после прво коло.
Ќе напраам некои ротации сигурно, мада да го видиш тимот на Стекот, ова моево ќе ти се чини како дрим тим на светско првенство

Закаснив едно коло, и пропуштив H2H лигата, ама барем у стандардната сум.
Ви дадов фора едно коло :icon_lol:

Screenshot_6.png

Iskreno katastrofa 45 poeni od koi James so 7 i Kulusevski 13 katastrofalno startuvam sekoja sezona, ke videme slednite 2-3 kola pa ke menuvame nesto ako e portebno.

Прв пат играм сезонава, прво коло го ставам Жезус капитен наместо Салах и х3 за капитен, добивам 6 поени вкупно (2*3), второ коло го менувам, го ставам Салах наместо Жезус, овој вториов постигнува 19 поени, Салах 2. Се осеќам дека ме јебе ретроградниот Меркур, си ги коцкам поениве ко онаа сценана Ескобар оган со пари кога палеше во Наркос. Сега ќе ставам фикс еден од Жезус/Салах и нема да го менувам до крај, барем на чисто си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom