Fantasy Premier League 2022/23

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
уште некој саат за трансфери, мојот катастрофа ама бар да видам како ќе се први неколку кола додека да пукнам картата :)

fan.png

Немам некоја посебна желба за играње и ова е веројатно составот за цела сезона :)
Го тргнав Жезус од причина што дури 76% од играчите го имаат а отсекогаш сум избегнувал такви играчи и веројатно затоа никад не сум постигнал нешто посебно.

1659709754388.png

Многумина го ставаат дарвин во почетен состав, а клоп има обичај сите нови засилувања полека да ги внесува во тимот. Не би ме чудело ако првите неколку меча го почне од клупа, а нападот да му биде салах-фирмињо-жота/диаз.

Жота е повреден, Диаз ќе стартува сигурно.

Мислење за Рашфорд?
И кој напаѓач ако постои таков од 4.5м би играл?

Мислење за Рашфорд?

Еве што мислам
Screenshot_20220805-185938_Samsung Internet.jpg

Нема. Ако би бирал од тоа што има, ваљда Гринвуд.
Дервишоглу евентуално, ако остане вака би можел замена за Тони да е

Мислење за Рашфорд?

Тесни сме во форот, Рашфорд ќе игра редовно според мене. И на припремите беше стартер постојано, така да очекувам дека ќе игра лево. По крилата ги имаме него, Санчо, Еланга, Пелистри, Амад и Гарначо. Може и Бруно да покрива крило понекогаш...така да фаворити за стартери се тој и Санчо по крилата, а до крајов на преодниов рок не може ништо да се знае што може да се случи.

Прегледај го приврзокот 340853
идеме вака.. се мислам да сменам формација ко @mkgunner , многу ми направи кејф твојов тим екстра е.
Само што ја малце го изменив :D
Автоматски споено мислење:

До поупатениве од Арсенал, Мартинели би бил стандарден првотимец или да го заменам?
Почетниве 3 кола сигурно, Смит Роу е повреден, а и во супер форма е МартинелиScreenshot_2022-08-05-19-17-43-791_com.pl.premierleague.jpg

Прво коло, прв противник во H2H ми искача со triple captain. Мораше ли бе другарче? :D

Море ќе ве кикнам еј, ајде малку поозбилно :mad:

Finalniot eve go Halland isfrlen ako se pokaze moze ke go zemam drugata nedela sekako imam 5m ostaveno

Screenshot_108.png

Screenshot-20220805-205314.jpg

Само ја ли со подотечено маде го ставив Кејн кап пред Салах :unsure:

Прво коло, прв противник во H2H ми искача со triple captain. Мораше ли бе другарче? :D

Море ќе ве кикнам еј, ајде малку поозбилно :mad:
Не знам кој е тоа ама мириса на салах дека му е трипл.

Не знам кој е тоа ама мириса на салах дека му е трипл.

Него кој. Да не можам да се израдувам на 28те поени х2 што ќе ми ги донесе утре :(
Автоматски споено мислење:

1659735386787.png

Многу лош дизајнов.

Тие што отварате од browser од мобилен, ви лагира при скролање?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom