Kiss

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Fala na pokanata so zadovolstvo ke ja prifatam samo daj da najdeme uste eden covek pa da bideme ko decana od "Detroit rock city" cetvorica pa ke se snajdeme ko niv za karti :pos::pos:

Не е лоша идејата, ама во принцип не тепам женски. :pos:
Иначе освен јас и д карпентер, може и уште 4-5 души да дојдат, не знајме уште. :)

Abe samo da idam da gi gledam edna od najgolemite moi zelbi e da im idam na koncert .A koga ke bide vo sofija koncertot??

Јас и уште 3 мислам сме скоро сигурни за одење...инаку ај ке пробам да организирам нешто.....а, како не те знам, не ми е јасно?

Јас и уште 3 мислам сме скоро сигурни за одење...инаку ај ке пробам да организирам нешто.....а, како не те знам, не ми е јасно?

Ај слушни се со батките, за утре вечер Баланс или така нешо, договорете се, мене ми одговарат секако. Иначе не ме знајш изглеа пошо помало сум, 17 иам, ама ќе се видиме, не јет проблем. :)

Там та ра раааам!

Ви го претставуваме првиот македонски форум за KISS и KISS Army!

http://kiss-army.tk

Иначе во преговори сме за нарачување на KISS ID Card, кој сакат мојт да се пријавит кај мене, да остајт податоци и слика и ќе порачаме. :)

Luge sigurni li ste deka KISS otkazal vo Belgrad,na niedna nivna strana
nemaat potvrdeno deka koncertot se otkazal,ovie od Blic da ne si igraat majtap.

Превземено од kissonline.com

WITH DEEP REGRET, KISS CANCELS BELGRADE SHOW

We regret that due to security concerns relayed by US government intelligence and the unwillingness of our tour insurance policy to cover our concert, we have been left with no choice but to cancel our show in Belgrade. Because of our excitement at returning to play for our many Serbian fans, we all share in the same disappointment and it is our hope to return soon.

dodeka site grupi u toj period sakaa da bidak kako The Beatles, KISS sakaa da bidat kako Coca Cola

На filip5reski@hotmail.com пушти маил со твоја слика (официјална, како за пасош), и следните податоци: Презиме, име, адреса, град, држава, мобилен телефон, дата на раѓање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom