Кајгана собиранка

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

кратко јасно, кога?

• Вкупно гласачи
    43
Еве ветуваме, лебови нема да пипкаме...едино може тебе за газето да те штипнеме, за да не ми те урочат кога ке ти ја видат фацата у живо.
За курето треба да го штипнете против уроци.

Не пишав за мајтап да правите,ако има договор да се направи соборанка би било супер.Секако да дојдат и женската екипа дали се тетки,тинчиња,милфови нема изговори присуство задолжително.
Ако треба за девојките од понежниот пол од другите градови ќе се организира и превоз битно е да се видиме да се запознаеме.
Овој период е најдобар арпил/мај после ќе фатат одмори нема да може да се погодиме сите.

Еве ветуваме, лебови нема да пипкаме...едино може тебе за газето да те штипнеме, за да не ми те урочат кога ке ти ја видат фацата у живо.

Теткее зашто се местиш на пенал сеа не ми е јасно :D

Абе сабајле у 7-8 да идете лебови по маркети да пипкате, па после може на по едно чајче. Касно е 11 више, жешко е.
Право да ти кажам реков 10 оти знам дека повеќето спиете до 14 у сабота,а реално ми одговара највеќе сабајле во 8 или 9 најкасно. А и најубаво ми е за кафе тој период, утринско сонце има.

Ако е друг град освен Скопје, пример Штип, би дошол.

Јас не доаѓам, страв ми е да не се заљубам во @TaftaCrew .
Не ми го земај мој си е. :sneaky: :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Може и во игротека за да ви е поинтересно на вас, децава.
Може и син ми ќе го земам таман да си играат заедно :pos:

Ова уште невидени теткиве почнаа да се тепаат за мене.
@Хоуп извини ама тебе те сметам за другарка и каква било пичкетина да си не те ставам на к_р дека после ќе ми се преселиш дома нема да може да те избркам.

Право да ти кажам реков 10 оти знам дека повеќето спиете до 14 у сабота,а реално ми одговара највеќе сабајле во 8 или 9 најкасно. А и најубаво ми е за кафе тој период, утринско сонце има.
Така, така, порано… пред да поминат ѓубраџиите!
Ќе најдеме некоја бурекчилница у 8 отворена, јер и ништо друго не работи…
Па после ќе раскажувате тука како сте се “омрсиле” на собиранката :rolleyes:

Ова уште невидени теткиве почнаа да се тепаат за мене.
@Хоуп извини ама тебе те сметам за другарка и каква било пичкетина да си не те ставам на к_р дека после ќе ми се преселиш дома нема да може да те избркам.
Нема така да велиш кога ќе ме видиш. Ќе се заљубиш во мене, нема да сакаш да ме пуштиш од дома. Верувај.

А јас? Како да дојдам? Подобро да се организира состанокот во Пловдив. Ќе ми биде потребно да патувам од Софија, но ќе ми биде полесно да стигнам до Пловдив, отколку во Скопје.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom