Хоуп
ümid edirəm
Јас не доаѓам, страв ми е да не се заљубам во @TaftaCrew .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За курето треба да го штипнете против уроци.Еве ветуваме, лебови нема да пипкаме...едино може тебе за газето да те штипнеме, за да не ми те урочат кога ке ти ја видат фацата у живо.
Ако го имаЗа курето треба да го штипнете против уроци.
Еве ветуваме, лебови нема да пипкаме...едино може тебе за газето да те штипнеме, за да не ми те урочат кога ке ти ја видат фацата у живо.
А кога па тебе нешто ти било јасноТеткее зашто се местиш на пенал сеа не ми е јасно![]()
Право да ти кажам реков 10 оти знам дека повеќето спиете до 14 у сабота,а реално ми одговара највеќе сабајле во 8 или 9 најкасно. А и најубаво ми е за кафе тој период, утринско сонце има.Абе сабајле у 7-8 да идете лебови по маркети да пипкате, па после може на по едно чајче. Касно е 11 више, жешко е.
Може и во игротека за да ви е поинтересно на вас, децава.Абе сабајле у 7-8 да идете лебови по маркети да пипкате, па после може на по едно чајче. Касно е 11 више, жешко
Не ми го земај мој си е.Јас не доаѓам, страв ми е да не се заљубам во @TaftaCrew .
Може и син ми ќе го земам таман да си играат заедноМоже и во игротека за да ви е поинтересно на вас, децава.
Така, така, порано… пред да поминат ѓубраџиите!Право да ти кажам реков 10 оти знам дека повеќето спиете до 14 у сабота,а реално ми одговара највеќе сабајле во 8 или 9 најкасно. А и најубаво ми е за кафе тој период, утринско сонце има.
Нема така да велиш кога ќе ме видиш. Ќе се заљубиш во мене, нема да сакаш да ме пуштиш од дома. Верувај.Ова уште невидени теткиве почнаа да се тепаат за мене.
@Хоуп извини ама тебе те сметам за другарка и каква било пичкетина да си не те ставам на к_р дека после ќе ми се преселиш дома нема да може да те избркам.