Ocajna
Domakjinka
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 2.163
- Поени од реакции
- 3.942
Аман маНема така да велиш кога ќе ме видиш. Ќе се заљубиш во мене, нема да сакаш да ме пуштиш од дома. Верувај.

А муж ти? Кој го врти.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман маНема така да велиш кога ќе ме видиш. Ќе се заљубиш во мене, нема да сакаш да ме пуштиш од дома. Верувај.
Ќе се разведе за мене и деца и маж ќе остави.Подобро нека не доаѓа.Аман ма
А муж ти? Кој го врти.![]()
И мене натака ми оди работава.Ќе се разведе за мене и деца и маж ќе остави.Подобро нека не доаѓа.
Може со пазарлукот кај царето(ако работи уште) да се седне на една 10ка и по неколку ракииЕве уште една идеја..
Ако веќе се слагате толку рано… Да завртиме и на пазар, зарзават да си купиме…
Таман после од 10 ручекот да си го ставите да крчка..
Ти како 13 прасе си, не те сакаат, душиче,А јас? Како да дојдам? Подобро да се организира состанокот во Пловдив. Ќе ми биде потребно да патувам од Софија, но ќе ми биде полесно да стигнам до Пловдив, отколку во Скопје.
Не е проблем кај Царето или кај Мешката да седнеме… атмосфера уште у 8 има таму..Може со пазарлукот кај царето(ако работи уште) да се седне на една 10ка и по неколку ракии![]()
Ти влав беше? Сирењето од нас бе, па нит те знам нит те познавам, одма најмрсно си нарача. Па и гага сакал.Не е проблем кај Царето или кај Мешката да седнеме… атмосфера уште у 8 има таму..
Туку чекам да и текне на некоја, домаќинка да испадне..
Па да рече, место да скитаме по биртии, елате бујрум, ја пишии ќе замесам!
Ете сирењето од над ќе биде!
Ама не!
Кафиња, изгрејсонца, кафичи, наочара на маса..
Па после плачки у темана за Ред флегс
туку од велешанки аир што нема, нема!
Само @pozdrav eden topol ако не прибере.. сигурен сум и кафе, и слатко ќе не послужи![]()
О-хооо да се знае која куќа мрсно јаде!одма најмрсно си нарача.![]()
Доста ма ми ги бркаш удварачите.Аман ма
А муж ти? Кој го врти.![]()
Извини мислев мажена си, не ти ги бркам веќе, твои си се сите и владемкд и Тафта можеш и групњак да си правиш со нив. Мене ми личеше дека ти им се удвараш, уствари повеќе личеше на очајничко нафрлање, на повеќето, ама можда ми се причинило. Не знам. Напуштам терен јас. Мажена сум. За тебе не знам ако си пред развод, ондак оправдано, ако не тешко на маж ти, немам речи.Доста ма ми ги бркаш удварачите.