Модни икони

• Креатор на темата Креатор на темата anathestar
  • Време на започнување Време на започнување

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Dali postoi licnost na koja navistina i se voshituvate poradi nejziniot stil, nejziniot imidz, poradi nejziniot odlicen vkus za obleka i nejzinata smelost da oblece se sto ke posaka???

Dali postoi licnost na koja mislite deka bukvalno sekoe parce obleka i stoi ubavo?? I pred se, dali navistina znae da go nosi toa so stil i eleganicja??

Moja sovrsena modna ikona i trendseterka e Viktoria Bekam. Devojkata navistina znae sto saka i znae kako da go nosi toa. Sekogas e trendi i izgleda opusteno a vo isto vreme graciozno i elegnatno... ednostavno ja obozavam!! Na nea se izgleda odlicno iako nema bas bas i nekoe telo. Sekogas izgleda top i nikogas ne pogresila vo izbor na nekoja kreacija a uste pomalku vo nejzinoto kombiniranje so cevli i usoglasuvanjeto so kosata i sminkata!

Epa koja zena/maz za vas pretstavuva modna ikona i poradi sto??

pa ima mnogu licnosti cii sto stil mi se dopaga..ok viktorija e edna od niv ali jas bi ja dodala i J-LO,ima nesto specificno i vo nejziniot stil,ne gi sledi slepo modnite trendovi ali sepak mi e sekogas skockana,prefineta,glamurozna,osobeno koga se vo prasanje nekoi vecerni toaleti.sto se odnesuva do mazite..hmm..e zatoa ke razmilam pa ke pisam

p.s very nice e temata,ima tuka mnogu za psiuvanje samo za toa poveke koga ke imam vreme:pipi:

Dave McPherson
Гитара и вокал во британски бенд Inme.
Не знам машки манекени, не му завидувам (тоа е работа за девојките:pipi:) туку ми се допаѓа начинот на облекување-затоа што е сличен на мојот.
Еве една слика да видите за што станува збор!
Inme.jpg

Има доста ѕвезди од шоу бизнисот кои имаат стил.
Но според мене модна икона е Сара Џесика Паркер.
Се што ќе облече убаво и стои. Друга девојка така кога би се облекувала во некои ситуации би изгледала како канаринец, но не и таа.
Сара е предводник на модата и и се воодушевувам на нејзините комбинации. Добро има некои модели, пред се некои ретро варијанти и премногу шарени комбинации, кои јас никогаш не би ги носела, но неа одлично и стојат.

SARAH-JESSICA-PARKER-PARTNE.jpg
SARAH-JESSICA-PARKER-WITH-H.jpg

image_mode_large_qualite_uk.jpg
image_mode_large_qualite_uk.jpg

MR_18677pcn_Parker25.0.0.0x0.220x499.jpeg
MR_17965PCN_SJP03.0.0.0x0.264x498.jpeg

satc3.0.0.0x0.375x600.jpeg

2385459345_ec791f83fe_o.0.0.0x0.468x669.jpeg

sjp7.0.0.0x0.522x768.jpeg

91952512.0.0.0x0.660x889.jpeg

па мене лично ме в оодушевиле повеќе личности со нивниот стил на облекување и како тие знаат да го носат и комбинираат тоа што ке го облечат, а тоа се:
sarah_jessica_parker_celebrity_smack.jpg

И
large_avril.jpg
74172117.jpg

има уште многу, но овие ми се највпечатливите, за мојот вкус.

Ова се моите идеални стилови, но ниту еден не е изводлив денес да се практикува од најразлични причини...
На првава дама и се восхитувам максимално, а останативе се само времиња и моди кои би сакала да се повторат :D
0085h8szel2.jpg

10262.jpg

tissot164_jpg.jpg

Ова се моите идеални стилови, но ниту еден не е изводлив денес да се практикува од најразлични причини...
На првава дама и се восхитувам максимално, а останативе се само времиња и моди кои би сакала да се повторат :D
0085h8szel2.jpg

Одри секогас била ике биде поим за модна икона заедно со нејзиниот мал црн фустан

Moja modna ikona e Fergie. I se voshituvam za se.
1. Prekrasen stil.
2. Sekogas e "sredena"koga i da se pojavi vo javnosta.
3.So besprekorni modni accesoari
4.Ne pravi skandali
5.Odlicni pesni
6.Super spotovi
7. Privlecna e no ne na vulgaren nacin
8. Ubava e.
9.Pametna.

10.Zatoa JA OBOZAVAM!!! Go Fergie! Go Fergie! Go Fergie! Go Fergie! :pipi::ojea:

fergie%20sml.jpg

:pred::music2:

знам дека повеќето не можат да ја поднесат Ким К. и нема ни да навлегувам поради што или слично , кога зборуваме за модна икона мислам дека заслужува да се спомне затоа што има стил дефинитивно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom