Редовен секс

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Редовен секс,што е тоа????

Редовен секс подразбира - двајцата партнери континуирано да имаат интерес да водат љубов .... најчесто тоа е 2-3 пати неделно

Факт е дека на почетокот на врската сексот е почест бидејќи партнерите се запознаваат ... а понатаму веќе истиот преминува во рутина која кулминира со заедничко задоволство ... доколку во текот на врската сексот стане досаден и без обострано задоволство - истиот се редуцира, односно можно е да резултира во губиток на квалитет на врската и раскинување

Затоа како и љубовта така и во сексот партнерите треба постојано да вложуваат

Според мене, редовен секс е кога имаш 3-4 пати неделно.
Сексот треба да добие во квантитет и се разбира во квалитет кој е најбитен..Без неколку кратен обостран оргазам, за мене не е вистински и задоволувачки секс:toe::vozbud::nesvest:

кога се работи за сексот, тоа е неисцрпна тема. За мене редовен секс е кога го има 3 пати на ден
Нутро, после будење и расонување плескање, за добро утро и убав почеток на денот
на пладне, пред ручек повторно плескање, за добар апетит и добар и ведар ден
навечер, пред спиење плескање за максимално опуштање и за добар сон и слатки соништа.
За мене желбата за секс, без разлика со одминати години во брак, желбата не прекинува, барем за мене со мал исклучок кога се работи за партнерката, кај неа либидото како да спласнува, обратно од мене кое со годините се зголемува, може малку зачудувачки, хормоните кај секоја индивидуа не се исти, кај секој е различно, мајка природа не створила сите различни:toe:

Според мене , редовен секс е практикување на ова задоволство, најмалку 3 пати на ден:vozbud:
Поздрав:back:

Според мене, редовен секс е кога имаш 3-4 пати неделно.
Сексот треба да добие во квантитет и се разбира во квалитет кој е најбитен..Без неколку кратен обостран оргазам, за мене не е вистински и задоволувачки секс:toe::vozbud::nesvest:

Да се кладиме дека неможеш уште еднаш во темава да пишеш :pos2:

Да се кладиме дека неможеш уште еднаш во темава да пишеш :pos2:

Во периодов на првите два поста имал љубовничка, дека е нагласено 3пати НА ДЕН
Сеа само со 3-4 пати НЕДЕЛНО...

2-3 пати неделно, но практикувам колку што дозволуваат условите...некогаш едноставно не можеш да створиш услови колку и да ти се сака:toe:

Редовен секс не е бројка, него обострана желба. Иако човечката подсвест/перцепција гледа поинаку на оваа тематика.

za nekogo 2-3 pati e redovno za mene e sekoj bozji den... ama toa so nemoze sekoj den od x pricni e druga rabota :)

Секс,најдобра работа што човекот ја наследил од животните.Никад доста,како храна ми е,кога има шанси одма искористувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom