Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може дека му идела у тело, а би завршила на сличен начин.
На толку чекање, очекував да свирне.
п.с. Може ради истата причина поради која на Манчестер им призна гол, а до вчера рака прилепена на тело, и удар у истата се судеше ко игра со рака.
@Mondonico рече дека не смееш да споредуваш други утакмици.п.с. Може ради истата причина поради која на Манчестер им призна гол, а до вчера рака прилепена на тело, и удар у истата се судеше ко игра со рака.
@Mondonico рече дека не смееш да споредуваш други утакмици.![]()
Абе каква прилепена каков Гринвуд. Не знам која ти е споредбава. Сосема различна ситуација, натпревар, натпреварување иако според мене а и според Горилаз тоа не требаше да биде гол.
Значи во Серија А се свирело и посмешни пенали за игра со рака, ова беше и те како очигледно.
Али мора да ве одржуваат во игра, разбирливо е тоа. Ако ја изгубите и оваа во тешка ситуација ќе сте.
Brat Juventus i zasluzena pobeda vo Italija godinava ti e neshto nevozmozno. Ja uste go chekam toj moment. Bitno go dadovme toj gol za prosekot od 1 gol po nadprevar i nashata cel za 38 gola godinava. Najsmeshnoto e edno vreme dadoja kako edna navivachka plache… Plachime site od bolka vo ochite od ovaa avtobus ochobol igra shto ja gledame…Имаат ли кримосиве сезонава една чиста победа или макар еден освоен бод поштено? Али знам тешка е борбата за тоа толку посакувано и со крв платено 6-то место и каков таков излез во ЛЕ...
Што се замарате со тим што игра за 4 место?Имаат ли кримосиве сезонава една чиста победа или макар еден освоен бод поштено? Али знам тешка е борбата за тоа толку посакувано и со крв платено 6-то место и каков таков излез во ЛЕ...
Не зафркавај. Убав фудбал играат за нас неутралните.Далеку беше она од пенал. Но ништо не го менува фактот дека Јувентус се тиња. Италијанскиот Јунајтед моментално, ќе убодат некоја победа, па повторно безвезе киксови и така во круг.
Има.Зашто не им свирна очигледен пенал на Фиорентина? Има ли нешто врска со протоколите на ВАР?
Имаат ли кримосиве сезонава една чиста победа или макар еден освоен бод поштено? Али знам тешка е борбата за тоа толку посакувано и со крв платено 6-то место и каков таков излез во ЛЕ...
Абе луѓе, се дрогирате ли, пиете многу алкохол?