Маракана

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Сусаро, што се форсираш со теми за вакви места бе друже? Пиши си таму, во Вивенди душа оставив, во Кампинг младоста ја поминав, во Илинден најбољи сум си поминувал, во Македонска Куќа најскупо пиво сум пиел. Шо се срамиш, кажи си, кафански луѓе сме си ние. :pos:

Псај немој така Сусаро е тип со космополитски дух, неможеш да го ограничуваш.

Како се викаа оние мислам у петок свиреа-а бе буцконо низок шо свират се хард песни соад, блек сабат и такви работи ?
Ај кажете како с викаат и кој ден се ми скурчи од овие кумановциве ем се срање ем мислат дека се добри!

Топ се тие, на една свирка на другари тој "буцкото" зема микрофон у рака и топ си испеа чоекот. Го бива

Why Not е името на бендот што сите ние го сакаме. Јас прв дознаф, ЈЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
Тончи за претседател на Ултимејт Клабинг Чемпиончип!!!!

И јас сум за Why Not, стварно прават супер атмосфера, а и Бени со Whitesnake многу ќеф ми прави, срцко:cheeky2: Инаку местото не ми е нешто посебно, а и не се замарам до толку со тоа и со луѓето, најбитна ми е музиката и друштвото:wink:
Па Тончи, кажувај кога ќе одиме,а?

Ја сум за тоа тончи да не организира!:music3:

Ima nekoja zamisla u sabota da ideme.... Seushte ne sum bash siguren, ama golemi se shansite da se ide (zemaf plata) hahahah

мислам дека овие фациве се во петок така да утре изгледа ќе бидам таму. Тончи ево ти како клабер и пол ѕирни кој ден се точно на репертоар.

Susaro brachko jas rabotam vo Madzari a zhiveam vo Miladinovci, Marakana ama voopshto ne mi e po pat.
A i v petok sum na rabota do 2 po polnokj.
Aj v sabota ke ideme, ako se VIP ke sedime samo v park.

Od sigurni izvori vo sabota se Dame and friends taka da ajde odma organiziranje na site rokeri i kvazi rokeri vo koi sto spagam i jas i ideme a....inace i South Park ne se losi vo ponedelnik ali reportoarot nema upgrate od koga pocnaa da svirat :to:

Кој свири вечерва знае некој мене зашо ме тераат вечерва да идам. Ама ако се оние кумановцине ич не ни помислувам.
Ако знае некој обавезно нека каже.

Јавна покана за збирање на сите луѓе утре у парк, па после ќе се иде и у Маракана по тој повод. И ондак то...
Кој ќе иде нека не крева 2 прста, само нека се појави у лице место. :)

Значи утре ако ве бара чоек да ве убие,у Маракана да појде...ок:D

Само пази се... се само одбор јунаци и јунакињи ќе бидеме, башка воини со долгогодишно искуство и млади талентирани нинџа борци.

Уоч јорселф кид! :pos: :pos: :pos: :pos:

п.с. Дојди да видам шо форумџија си. Ќе пиеме :cug: по едно :lud: пиво во живо :party1:

Хехе,Дејнџр!!! Дејнџр!!!Хај волтаџ кајгана:vozbud:
Уен ви дринк!!! Уен ви денс!!!Уен ви дринк!!!
Ќе се види,ќе се види,чим се спомнува :beer: ЧЕ се види.
Ќе ме познаете ако дојдам,ја ќе бидам у црвено со 2пара очи и рогови,таков сум после 2 литри :beer:
Поздрав

Јас само што се вратив од маракана, многу тешка тапа у пм.
Али се надевам дека ќе дојдам утре да е видиме, иначе кај е збирно место или директива таму идеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom