Телеком Србија влегува во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Како што пишав чекајте Телеком Србија мислам сеуште немаат регистрирано фирма тука. Барем јас немам никаде видено ниту на сајтот на ААВМУ дека имаат фирма. Прво нека регистрираат фирма тука па потоа ќе видиме што и како ќе се случува.

Има некој некаква информација за кој помал оператор се заинтересирани да го купат?

Мрзливи прсти...

Ajde so sreka uste da zapocnat so rabota samo da ne ukaskaat rabota kako lycamobile na pocetok super odlicni posle da ne gi biva

Koga tocno ke pocnat da nudat TV usluga i dali pokraj TV usluga ke nudat i internet i mobilna telefonija ili ?

Dali imaat registrirano Web strana ?

Na svoja mreza ke se ili ke ja rentaat na A1 ili Telekom ( da ne bidat kako Telekabel i Lycamobile )

Видов во Босна и во Србија дека од канали на сателитската покрај Arena Sport, Eurosport имаат и NBA TV, FC Liverpool.

E сега горе доле за канали зависи од држава до држава што се има дозвола за емитување.

Koga tocno ke pocnat da nudat TV usluga i dali pokraj TV usluga ke nudat i internet i mobilna telefonija ili ?

Na svoja mreza ke se ili ke ja rentaat na A1 ili Telekom ( da ne bidat kako Telekabel i Lycamobile )
Ke odat so satelitska tv ,net optika (nivna a.najverojatno ke iznajmuvaat i od telekom) i mvno 99%preku telekom

Prvo sport klub arena sport I da pink obavezno bez niv nisto ne pravime ovie site kanali zaedno neka gi ima pa posle drugite

Ke odat so satelitska tv ,net optika (nivna a.najverojatno ke iznajmuvaat i od telekom) i mvno 99%preku telekom
Znaci bez mrezata na Telekom nemozat iako MK Telekom e so Dojce Telekom sepak Telekom Srbija ke ja koristi mrezata na MK TELEKOM.

Da se nadevame deka Telekom Srbija so tek na vreme ke izgradat svoja mreza i ke bidat tret mobilen operator vo MK so sopsveta mreza ( ne virtuelen )

Stom e virtuelen kako telekabel lycamobile I green mobile nisto ne pravime zaso samo tapkame vo mesto otkako se spoija one I vip

Prvo sport klub arena sport I da pink obavezno bez niv nisto ne pravime ovie site kanali zaedno neka gi ima pa posle drugite
Спорт клуб нема да има тоа нека ви биде на сите јасно од сам старт (освен ако се случи некое чудо)
Спорт Клуб се на SBB, Total tv, EON United Media Group. Ако си приметил во Србија и на екс ју просториве каде што се двете оператори достапни цело време водат војна. И едните и другите имаат свој тв канали со слична тематика.
Автоматски споено мислење:

Официјално нека почнат со услугите, со сателитската телевизија и општо било каков тип тв услуга ќе отворам тема на соодветного место па таму ќе си тераме разговори

Ima na marnet registrirano strana

Attachments

• Screenshot_20210825-081828.png
    Screenshot_20210825-081828.png
    53,6 KB · Прегледи: 53
Додека си средат сите работи (канцеларија, салони, вработувања, и ред други бркање потребни работи) ќе фати некаде октомври ноември можеби и декември за да официјално почнат.

Спорт клуб нема да има тоа нека ви биде на сите јасно од сам старт (освен ако се случи некое чудо)
Спорт Клуб се на SBB, Total tv, EON United Media Group. Ако си приметил во Србија и на екс ју просториве каде што се двете оператори достапни цело време водат војна. И едните и другите имаат свој тв канали со слична тематика.
Автоматски споено мислење:

Официјално нека почнат со услугите, со сателитската телевизија и општо било каков тип тв услуга ќе отворам тема на соодветного место па таму ќе си тераме разговори
ja ne vikam da gi nema ama ako gi ima i sport klub i discovery kanalite ke bide uste poubavo

Да не се почнати со огласи за вработување?

Ima nekoj info za telekom srbija mtel koga ke zapocnat so rabota

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom