Tinder

• Креатор на темата Креатор на темата D1ck25cm
  • Време на започнување Време на започнување
Читајќи те не можев повеќе да издржам и морав да искоментирам.

Тебе дадо ти треба брутално анално задоволство.Онака некој убаво да те истресе,да осетиш машка доминација,да се освежиш малку.
Вака си типична исфрустрирана либерал-фашистка,баш оноа ОЧАЈНА која мрази се живо и диво околу нејзе од што е сексуално исфрустрирана.

Секој што ме читал знае дека ниту имам нешто против жените,ниту против либерализмот,ама за ваквите како тебе само брутални критики треба,оти ни се терате ни се водите.
Ајдее се јави уште еден пациент, викајте пожарна пелените му горат.
Не можам да ви ги следам сите постови, се знае која тетка е Ocajna, која Miss, а кои се останативе, или пак станува збор за една личност со 4 акаунти и си разврзува муабет сама/сам? :D
Не бе сите женски профили на форумов се една иста личност, зарем ти сега дознаваш.
Автоматски споено мислење:

slobbering.gif

znam deka me sakash vo tebe
Одвратен си, јас се чудам како твоиве пораки не ги брише модератор или имаш врскисо него? А пееерче

Не бе сите женски профили на форумов се една иста личност, зарем ти сега дознаваш.
Потајно се надевам дека една личност ги отвора сите овие рандом профили, потрагично е ако има повеќе такви пациенти.

Не можам да ви ги следам сите постови, се знае која тетка е Ocajna, која Miss, а кои се останативе, или пак станува збор за една личност со 4 акаунти и си разврзува муабет сама/сам? :D
Daleku sum jas od tetka no razbiram, od tvojata perspektiva na cicko site kako tetki gi gleas. :giggle:
Вака бивша девојка штрака по форуми и социјални мрежи откако дечко ѝ ќе ѝ раскине дека веќе пробила секој плафон на неподносливост.
Ем си го фали новопронајденото орбитерче ем пљука по бившиот.
Seksting so mazi prais, te interesira zenska obleka, se cuvstvuvas li kako zena, krivo li ti e sto ne si zena pa zatoa hejtas zeni? Obrazlozi vaka pred site epten dvojni arsini od eden profil drugi stavovi so drug profil virtuelen trans sex.
Pa uste si se drznal za tugji karakteri da zboris dezerterska pickice, do mojot karakter so 1000 reinkarnacii nema da stignes.

Одвратен си, јас се чудам како твоиве пораки не ги брише модератор или имаш врскисо него? А пееерче
Ние сме пациентите,а ти ОЧАЈНАТА си паметната.:facepalm:
Затоа си ОЧАЈНА.

Море само еден 25 сантиметарски за тебе.

Потајно се надевам дека една личност ги отвора сите овие рандом профили, потрагично е ако има повеќе такви пациенти.
ovaa e skroz pacient, glej ja ushe u 2008 bila severdzan glup:

1682351567815.png

Кажи ми не е вистина дека си комуњарка, сеа по ново северџанка :( ?
Не ме занима политика, од ниедна партија не видов личен ќар, покушав али не се трудев превише зашто не гледав перспектива, зашто би држела страна, не живеам во мк, имав емиграциски план го остварив тоа е тоа.

Зарем не е точна мојата проценка? Уште пред 15 години предвидов што ќе се случува.
Не ме занима политика, од ниедна партија не видов личен ќар, покушав али не се трудев превише зашто не гледав перспектива, зашто би држела страна, не живеам во мк, имав емиграциски план го остварив тоа е тоа.
So this boys and girls is a great sum on what kind of sellout bitch we are talking with.
Ne ja zanima politikata poshto ne videla kjar :icon_lol: tvrdi deka so grujo po 4 godini kje se sluchi federalizacija i posle pishuva deka pred 15 godini predvidela shto kje se sluchela a nejzinoto predviduvanje e za posle 4 godini i so drug premier :D
ti si skroz tip na chovek shto kje se razvede od maz posho "ne e toj vo koj se zaljubiv" :icon_lol:

Тебе треба прво да те банираат, па се друго. Го отера пола форум во пичку матер, се изнатропа глупости и се тоа за пола ден.

dajte vratete se na temata... ocajna ne e temata. ona ustvari ne e bas ni za na temava so ogled na nejzinite gledishta...

eve edna interesna studija, nema da ja objasnuvam ama vredi da se procita bas onaka statisticki ima dosta raboti sto gi diskutirame ovde...

Прегледај го приврзокот 376508

Прегледај го приврзокот 376509
Pa ajde nakacete si gi kriteriumite pa ke bide 50-50 advantage.
Ali napalenite mazi i babi ke opnat samo da dobijat sex toa e realnosta...i clenot Bonnie and Clyde me potseti so muabetot za babite kolku e tocen, na faks kolegi komentiraat profesorki od 60 i kusur godini kako bi im go zakacile taka da obezbedeni sme nie zenite so kur do kraj na zivot sekogas ke se najde napalen mlad decko da ni go svirne :kuracc: a pederive gi sfakjam sto se ljubomorni na zeni nim limitot do 18 god maks posle nikoj ne gi ebe ni dva posto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom