Tinder

• Креатор на темата Креатор на темата D1ck25cm
  • Време на започнување Време на започнување
Не сакам да изигравам адвокат, ама зошто на други не им се обраќаат така?
lele zarem proba da ja naterash da napravi retrospektiva na nejzinoto odnesuvanje? nigga you crazy, you know that shit is impossible

ne mora da proektirash filozovke, ne site go delime tvojot kopnez za mandingo i tvojot soon-to-be-cuckold soprug
Тебе ти се мотал во кикиритчестиот мозок нигга, ти прв го спомна, никад не би преварила у брак не варам не сум варалица. Кој си па ти па, да ти се правдам небитен ко лански снег.

Тебе ти се мотал во кикиритчестиот мозок нигга, ти прв го спомна, никад не би преварила у брак не варам не сум варалица. Кој си па ти па, да ти се правдам небитен ко лански снег.
Не кажа он да го вараш маж ти, него да му ги исполниш влажните соништа.

Не кажа он да го вараш маж ти, него да му ги исполниш влажните соништа.
Тука на форумов смрди, труе на загорено, од толку загорени налик на мажи, неможе човек нормално да комуницира, јако сум разочарана, али шта је ту је. Хормоните ви матат мозок, со здрав памет веќе сте расчистиле, оперирани од срам.

Slutty Confessions

Тука на форумов смрди, труе на загорено, од толку загорени налик на мажи, неможе човек нормално да комуницира, јако сум разочарана, али шта је ту је. Хормоните ви матат мозок, со здрав памет веќе сте расчистиле, оперирани од срам.
Ти како од вчера да си на форумов па си разочарана....животот е убав, зезај се...смислата за хумор е одраз на висока интелигенција.

daj ajde odgori ne, sekako imash fantazirano za muskulno trienje so trojca ili povekje mazi so rumeni obravcinja

пушти ти љубоморат, може да се види кој вистината ја збори и нема комплекси, од километар се гледа дека не патиш по пичка а ни по кур (не е иронично*)

@МоралноПолитичкиНеподобен кога ќе излезеш од плакарот и признаеш тука пред сите кој си и дека под никнејмот хеј пишуваш секстинг со други мажи

кога ќе признаеш дека имаш женски профили на фемина и даваш совети за фустанчиња? :icon_lol:
па да ставиме крај на дилемата зашто морално политички неподобен има хејт кон жени. :icon_lol:
Вака бивша девојка штрака по форуми и социјални мрежи откако дечко ѝ ќе ѝ раскине дека веќе пробила секој плафон на неподносливост.
Ем си го фали новопронајденото орбитерче ем пљука по бившиот.

Читајќи те не можев повеќе да издржам и морав да искоментирам.

Тебе дадо ти треба брутално анално задоволство.Онака некој убаво да те истресе,да осетиш машка доминација,да се освежиш малку.
Вака си типична исфрустрирана либерал-фашистка,баш оноа ОЧАЈНА која мрази се живо и диво околу нејзе од што е сексуално исфрустрирана.

Секој што ме читал знае дека ниту имам нешто против жените,ниту против либерализмот,ама за ваквите како тебе само брутални критики треба,оти ни се терате ни се водите.

Не можам да ви ги следам сите постови, се знае која тетка е Ocajna, која Miss, а кои се останативе, или пак станува збор за една личност со 4 акаунти и си разврзува муабет сама/сам? :D

Вака на сестра ти дома да и се обраќаш, разбра?! Неваспитано дериште.
slobbering.gif

znam deka me sakash vo tebe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom