ЕУРО 2020 - Група Д (Англија, Хрватска, Шкотска, Чешка)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе се пласираат во нокаут фазата?

• Вкупно гласачи
    46
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Задремав после првите 15 минути.

Хрватите немаат појма, нападот им е ужасен. Перишиќ бек игра во Интер, овде на лево крило очекуваат од него нешто.

Англија како и секогаш. Импотентни, летаргични, без карактер и способност да скршат ваков противник кој им отиде со спуштени гаќи и сите играчи зад топката.

Прерано е да се кажува, ама со ваков квалитет тешко повеќе од 1/4 финале за било која од двете репрезентации.

Dobar ovoj Filips deneska

Sent from my SM-A217F using Tapatalk

Мене овој Рајс ми е многу преценет играч. Копач ала Тим Хадерлстон.
Мислам дека не им е потребно дуо Филипс-Рајс, освен кога сакаат да појачаат во средина за резултат.
Автоматски споено мислење:

Орсиќ повреден е или?

Курташак утакмица играат и едните и другите, ама класика на Кајгана после 25 минути се одлучува кој до каде ќе стигне и дали некој вреди или не како играч. xD

Опа Белингам. Не очекував да го убаци искрено, муда потег.

Кејн го вади, а Бенингем со 17 години го става...:facepalm:
Саутгејт не е ни за шкупи да го води, а не па екипа на Европско.

Па Кејн не се виде цела утакмица, си џогираше дечкото. И другиве џогираа ама овој апла.

Батко, Саутгејт ја однесе Англија до 1/2 финале на Светско за прв пат по 28 години, ама сега не го бива да ги води на Еуро така? :D

Толку ли не гледате дека со 20% играат. Групнава фаза на ЕП стана смешка со зголемувањето на бројот на учесници, една победа може да ти биде доволна за пласман во нокаут фаза. Си ги чува играчите и тоа е тоа.

Мнг мизерен перформанс од Хрватска, очекував многу поише.

Среќа има за кој друг да навиваме ова првенство хехе.

Хрватска испаѓа по групи, Англија во 1/8 финале. Импотентна екипа и хартиен џин е најдобар опис за двете екипи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom