ЕУРО 2020 - Група Д (Англија, Хрватска, Шкотска, Чешка)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе се пласираат во нокаут фазата?

• Вкупно гласачи
    46
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали тоа Англичаните препотентни гомца ја исвиркаа химната на Хрватска :cautious:

Мислиш дека многу кул изгледа ако пишеш бенчне наместо седне на клупа?

Која будала би сакала да имперсионира рандом анонимни луѓе на интернет форум? Пократко е за пишување, ништо повеќе.

Не знам искрено која е причината поради која го одбрал него, ама мислам дека Англија ќе има проблем повеќе на средината на теренот. Некако Филипс и Рајс заедно не ми изгледаат како добро решение. Ама и нема некој избор во поглед на централните играчи за врска и последните играчи за врска кои ги зема на првенството.
Маунт Рајс Фоден Билингам и Искуството на Хендерсон имаат солидна средина само штета што имаат дрво од тренер.

Зеаби идам да гледам како врне надвор, сигурно поинтересно е од ова.

Во групава подобро трет да завршиш него ли прв.

Фали уште Видара да ја коментира утакмицава, таман да се успиеме.

Барнсли вс Чарлтон ниво на игра

Каков дно фудбал, Англичаните мислам дека ќе флопнат на првенството, не го зборам ова заради овој натпревар. Премногу неискусни играчи и реално преценети.
Некоја посалам репрезентација ќе ги растрти слушајте ми зборот.

Конкретно за овој натпревар, барем во првово полувреме, мислам дека тактичката поставеност и изборот на играчи е причината за слабава игра на Англија.

Ради реда се игра ова, првин едниве стопери си подаваат па послем 2 мин ќе ја рогне некој напред од нив, послем другиве си подаваат и така да недоглед.
Ни пресинг ни дуел не видовме на натпреварот.

Dosega uspeav da gledam dve poluvremina od Evropskovo, prvoto Turcija Italija i ova sega. Go zamrziv fudbalo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тактички ограничен тренер е Саутгејт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom