ЕУРО 2020 - Група Б (Данска, Финска, Белгија, Русија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе се пласираат во нокаут фазата?

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ептен е мизерно што не го прекинаа преносот од таму кога се виде дека е ептен сериозно, па и земаа од блиску да снимаат, после и жена му во кадар да ја даваат. Бедно.
А, лешинарскиве наши портали креирани само за избори, одма со фото+видео вести. После се смееме на Србиве со Св. Сава и таквата на Карлеуша на иста насловна.

Не знам шо да речам...не знам на шо да коментирам..некако сето тоа ми нема поента... нека ме цитира некој ако се разберат некои вести дека е во ред( не ги разбирам словачкиве коментатори, а не ми се бара по нет )

ако не е во ред... не ме цитирајте

Германската тв после неколку минути прекина пренос и префрлија во студио, коментаторот не можеше да коментира готов беше да плачи, Мертесакер во студио заплача. Морбидно е да не се прекине пренос и да се коментира, не знам на која ТВ гледате. Страшно, се надевам само ќе го преживее ова, се друго е небитно.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Страшна работа. Веројатно најнепријатна сцена што сум ја видел на фудбалски терен. Се надевам дека ќе го вратат.
Можеби омилен играч ми е во Интер. Скромен, likable, професионалец и извонреден играч.
А камерманот ја претера, треба да имаат некакви протоколи за вакви ситуации. Нема потреба да гледаме реално шоу додека го реанимираат човекот.

Битка на лажни вести ќе има сеа, данскиве новинари известуваат дека бил жив, и состојбата е стабилна, ама све со резерва треба да се земе, не треба да се објаснува зашто е тоа така.

Според последните информации стабилен бил, али изгледа толку од фудбалската кариера после овој случај....

Според последните информации стабилен бил, али изгледа толку од фудбалската кариера после овој случај....

Ма јебем ти фудбалска кариера , 29 години има нека остане само жив и нека тренира младинци у данска.

Заеби кариера, нека биде жив, ништо повеќе не е битно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom