ЕУРО 2020 - Група Б (Данска, Финска, Белгија, Русија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе се пласираат во нокаут фазата?

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Има некои нови информации, вон животна опасност е?

Ау цел живот ќе ги пцујам режисерот и камерманите што го ставија во крупен кадар, бог знае кога последен пат така се имам потресено, стварно после првите неколку минути мислев дека човеков од нигде никаде отиде. Респект до земја за Кјаер и за сите што му го спасија животот на Крис.

Логично и човечки е да ја одложат Русија-Белгија, а можеби и цела утрешна програма

Скај Италија известуваат дека бил надвор од животна опасност.

Eurosport
Штом сам дише кислород од маска, добро ќе излезе.

Eurosport
Ова е малце постара вест, веке постирана, Скај пред 2-3 минути го известија ова.
Автоматски споено мислење:

Simon Kjær gave heart massage as the first. Delaney gathered them all. Schmeichel took care of Sabrina.

:cuc::cuc::cuc:

Ова е малце постара вест, веке постирана, Скај пред 2-3 минути го известија ова.
Автоматски споено мислење:

Simon Kjær gave heart massage as the first. Delaney gathered them all. Schmeichel took care of Sabrina.

:cuc::cuc::cuc:
Да, ова е од стадионот, ама штом сам дише, на арно е!

Логично и човечки е да ја одложат Русија-Белгија, а можеби и цела утрешна програма
Абе цело првенство нека го одложат, мислам, ок е ако е играчот вон критична состојба нема зошто да се одложат натпреварите.
Торес кога падна натпреварот се изигра по 30 минути.

Talking in hospital <3

Душа. Ептен бев песимист откако гледам дека после 5-6 минути сè уште се обидуваат да го реанимираат...
Ептен ми е драго за добриве новости и сум голем оптимист.
Најбрзо да закрепне! И сигурен сум дека ќе биде така.

Денов и на работа ми заврши ужасно. Нервозно си влегов дома (не стигнав да го пуштам натпреварот) отворам форум, читам - не ми се верва шо читам. Го гледам видеото и си велам која будала ејјј за шо се нервирам цел ебан ден, види колку една секунда значи од животот…

Жално многу жално ама НАЈБИТНО е што е стабилен и надвор од опасност, тури му курот на фудбал и кариера кога живот е во прашање. Браво и за соиграчите негови секоја чест. Знајме мн често да заборјљме дека и тие се луѓе и се борат со исти ‘демони’ како нас низ животот…

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom