Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.781
- Поени од реакции
- 52.776
Што ли ќе прават без Рома сегаИ Рома излезе против. Уште Башакшехир им остана на 12-те величествени![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ли ќе прават без Рома сегаИ Рома излезе против. Уште Башакшехир им остана на 12-те величествени![]()
а како би излегле, имаат договори за поделба на колачот веќе. за СЕ треба одново договарање за суперлигата да пропаднеОвие УЕФА се ко ВМРО и Мицко излегват само шо не чини кажват а ништо предлог решение. Ко некој бивши се карат УЕФА и СЛ клубовите. Дооооолго лето ќе е ова.
Ќе си играат самите меѓусебе по 4 пати годишно или ќе одат на касапење во Турција.Што ли ќе прават без Рома сега![]()
УЕФА во контранапад, ќе им даде повеќе пари на клубовите. Да се знае кој е газда!
Кога отвораш нешто ново за да има сигурна инвестиција и луѓето да се чувствуваат сигурно мора да дадеш сигурност. Тоа што го збориш ќе се промени после 23 години бидејќи некој инвестира пари што не знам да ги напишам и се вртат пари што не знам да ги напишам. Кој би вложил такво нешто на рулет ? Мене и Тебе тоа дали ни се допаѓа е тотално небитно.
Uefa and Fifa cannot block the launch of a new European Super League, a Spanish court has ruled.
“It’s time to create a less ‘arrogant’ way of doing football; the solution is to reduce costs.”
- Карл Хајнц РУ-МЕ-НИ-ГЕ
Апсолутно. Најдобро ќе им беше на овие 12 клуба + Германците и ПСЖ, да направеа пакт дека нема да плаќаат повеќе од 50 милиони по трансфер и нема да даваат плата поголема од 10м НИКОМУ. Тогаш немаше да се заглавени ко Грчка.
Ама не, трансфери од 200 милиони правеа, рушеа рекорди... какви его-манијаци...
Чекај дуеи не го побара некој од топ 4 моментални во Италија да им биде тренер.Види ги какви г'злаци се Милан, кај криви уште и бодови гратис ќе добијат