Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Апла комуњар, пардон независен експерт и професор. Најголема грешка е што ваквите и оние другите цобиња не ги превоспитаа пред 10тина година.....што значи дека теткава од дописот е комуњар(к)а....
Е ми ако де, и на ќуран му кажуеф шо треба да каже.
ја искрено и не знам друг народ на кој може да му се продаде истото два пати, и во рок од една недела, еднаш да не му чини, а вториот пат да му е супер.
После Љубчо, дојде Колозова, кај и да е ќе се појави и Бучко, па кај и да е ќе дојдат и со изјави од БЕСА и Алијанса како мора да се прифати предлогов инаку ја очекува Македонија нестабилност поради потенцијални етнички тензии. Веќе видено!Прегледај го приврзокот 337196
Ете ги почнаа со пишување дека сме глупи и нема потреба да го читаме зашто секако нема да го разбереме![]()
Прегледај го приврзокот 337196
Ете ги почнаа со пишување дека сме глупи и нема потреба да го читаме зашто секако нема да го разбереме![]()
Прегледај го приврзокот 337203
нека се знае кој ја погреба државата Македонија!
Прегледај го приврзокот 337199
и кои не правеше идиоти глумеа лудило и ни правеа театар со француски предлог и по кој пат не излажеа, ни ја усраа историјата, името, идентитетот, јазикот, све што значи македонски и МАКЕДОНИЈА !
Прегледај го приврзокот 337198
...овде во Уставот да се вметне „бугарин“, а таму во Бугарија да го оставите на цедило непризнат Македонецот, пууу беее вие не сте Македонци, а решавате за Македонија и македонскиот народ!
Марко Бислимоски ''стручњакот'' за енергетика е Македонец, е сеа е дебел и грд као бишка, ама сепак је наш...Да де, Хосмани е Македонец колку што е и Бислимовски Македонец, а и двајцата ни го кројат есапот.
Зошто воопшто предлогот кој што нема врска со бугарија и содржи се што македонија треба да направи беше на одобрување во бугарско собрание?
... транспарентност за разлика од кај нас, дополнително да се пофалат за победата и промените што успеале да ги добијат преку ноќ со помош на ЕУ, за разлика со толку борби во минатото не успеа да не столчат и побугарчат како сега!Зошто воопшто предлогот кој што нема врска со бугарија и содржи се што македонија треба да направи беше на одобрување во бугарско собрание?
Марко Бислимоски ''стручњакот'' за енергетика е Македонец, е сеа е дебел и грд као бишка, ама сепак је наш...![]()
![]()
Марко Бислимоски ... Ванчо Муратовски ... Југослав Зибероски ...„Бислимоски„ е стааааро, речиси античко македонско презиме...од времето од Ацета.