Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Зборував сношти со еден пратеник, вика овој Реџепи сигурно го уцениле вечерта со нешто, а можно е и да го киднапирале, ден пред тоа бил еден од најгласните за уривање.
А имале и замена обезбедно од Турците, но ги откриле и го пратиле негде на семинар од Собрание 2 дена пред гласањето.

Зборував сношти со еден пратеник, вика овој Реџепи сигурно го уцениле вечерта со нешто, а можно е и да го киднапирале, ден пред тоа бил еден од најгласните за уривање.
А имале и замена обезбедно од Турците, но ги откриле и го пратиле негде на семинар од Собрание 2 дена пред гласањето.
Двојните аршини и лицемерието на таканаречената меѓународдна заедница и невладините организации од земјава (за граѓанско општество, демократија и друго), тука највеќе доаѓаат до израз.
Нула реакции за овој демократски потег на ДУИ.
ВМРО да киднапираше вака пратеник, на ваков начин притисок да му вршеше, ќе се усраа до сега од медиумско плачење. Но, кога ДУИ тоа го прави - штама.
Среќни се СДСМ што се под капата на ДУИ и што го имаат Мицковски за партнер.

Wtf??? Ај за првото океј, и јас сум на истото мислење, веќе пишав овде. Ама второто нема никаква логика затоа не е можно да бил проморан да оди на тој семинар, туку можел да си остане дома и во четврток да дојде во собрание. Што, да не ќе го избркаат од работа зашто ДОШОЛ на работа? o_O

Wtf??? Ај за првото океј, и јас сум на истото мислење, веќе пишав овде. Ама второто нема никаква логика затоа не е можно да бил проморан да оди на тој семинар, туку можел да си остане дома и во четврток да дојде во собрание. Што, да не ќе го избркаат од работа зашто ДОШОЛ на работа? o_O
Не знам, ме чудеше и мене, но пишувам тоа што ми кажаја. Исто полиција и специјалци имало како никогаш досега.

Албанските "партнери" на Мицковски му го начукаа при гласање за влада и при гласање во Кичево. Џабе пушење албански курови за пописот и мењање став околу тој грабеж за 180 степени.

Си кажа убаво херојот на прогресивното граѓанство, си има Зоки за давање албанец премиер на три месеци пред избори, не може туку така да паѓа владата и да бега со оставки. Затоа ќе си поседи во клупа како попче усрано и ќе си пуши додека не му кажат доста е.

16L2219.png

AXH12p4.jpg

129FKUW.jpg

Бугарите се бореле да се задржат и опстанат како доминантен народ на подрачjа што во историска перспектива се од клучна важност за геостратешките процеси. Така да тие самите jа заслужиле своjата положбена вредност. Што може да понуди РСМ на Европа од тоj аспект? Не би сакал да слушам алабала приказни на Мирка Велиновска за светски раскрсници.

Нарко картели, марихуана и најскап опиум на континентот. Тука негде се и бакарните резерви ваљда.

А да, и пензионерски збиралишта на европјани и особено бугари (нешто не ви седат дома у Бугарија, овде уживаат у пензија). Абре, ви останаа нешто од млаѓината таму и од домородните работници таму или само татарите задржаа занает кај вас? Или се ова е дел од тие бугарски геостратешки процеси?

Абе киднапиран бил !!
Вадење на масно ткиво апасиев од шупак.
:pos:

Ти и Апасиев, same energy love story као овие доле:

fatal-attraction-glenn-close-michael-douglas-900x474.jpg

Последно уредено:
Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom