- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.969
- Поени од реакции
- 20.832
Ми личи на едно паркче во Трелеборг, во близина каде што живеевИмам и подобри слики, ама ме мрзи да копам по фејсбук.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми личи на едно паркче во Трелеборг, во близина каде што живеевИмам и подобри слики, ама ме мрзи да копам по фејсбук.
![]()
Kаде се наоѓа ова во Велес ? Викендов ќе идам па сакам да си напрам селфи на патекава.Имам и подобри слики, ама ме мрзи да копам по фејсбук.
![]()
Kаде се наоѓа ова во Велес ? Викендов ќе идам па сакам да си напрам селфи на патекава.![]()
Гости примаш ли...Овој поглед за салата и ракија е измислен![]()
Поглед од дома. Тераса према запад и север. Некој си 220 степени поглед без никакви пречки од околни згради и објекти. Една од повисоките згради во Прага, на 11ти спрат. 365 дена во годината уживам во зајдисонца (лажам, 200 дена има магла, облаци, сивило).
За кекс на балкон е измислен ))))
Тебе Гарден достава на чорба ти прајт в пајнца,дур е уште топла.Додека сме кај балкониве... Ајт една од кај мене на тераса.Тука седам едно добри 70% од времето кога сум дома, кога ручам , кога пијам пиво , кога пишувам на кајгана ...Прегледај го приврзокот 290133
Не очекував ваква работа од тебе goody two shoes