Квалификации за СВЕТСКО ПРВЕНСТВО 2022

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Кој знај ... Последно за Јунајтед вака се залетавме во ЛШ после добриот старт на почеток па видовме кај завршија
Само фановите на Јунајтед се залетаа тогаш хаха
Автоматски споено мислење:

ЛЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ХАХАХАХАААААА ЦЕЛА ЛИ ПРОЈДЕ?

Рохохохоохохохохохоналдо ехехехехехехехехе пуши кур да ти ебам мајката пичкарска hhhhhhhhhh

Дај нека се изгуби овој Дмитровиќ да му ебам неспособниот.

Што е ова во Србија бе, каква селска федерација е ова да немаат гол лајн технологија во 2021?
Чист гол беше ова, а и вториот гол на Србија од офсајд беше изгледа.

Треба сериозно да размислат да стават ВАР/гол-лајн технологија или барем уште 2ца судии кај головите. Ова е криминал :D

Не се свири на ,,Маракана" ништо против домаќинот.
Терај.

Дмитровиќ би го тепал два дена и две ноќи за глупоста на крајот. Несигурен секогаш за репстација, Рајковиќ е подобра опција.

Од ова нешто што погледнав овие денови, најпозитивно ме изненадија Турците и Србите. Овие вторите со Пикси почнаа да играат фудбал, после кој знае колку време.

Малта и Луксембург не сум ги гледал. :D

Рохохохохоохохохохоохохохохнахахахахахахахалдхохохохохохохохохох

Пушиииии кур пичко скапана смрдлива глуматорска, КУР МОЈ ШТО БЕШЕ ГОЛ, чиста линија у уста и го набијам на жена ти.

Куртон.
Морон.
Дебил.
Јухухухувентус

Како е можно професионалци да неможат да победат аматери?
Па овие од кафана, пекара, возат автобуси и на утакмица, и неможеш да ги победиш? Срам невиден е да не можеш да победиш аматери, ццццц.

Што е ова во Србија бе, каква селска федерација е ова да немаат гол лајн технологија во 2021?
Чист гол беше ова, а и вториот гол на Србија од офсајд беше изгледа.
Нема никој во квалификации гол лајн технологија.

Мене не ми е јасно како може Уефа да дозволи да на некои натпревари има Вар, а на некои не. Или на сите или на никој, што е ова сега.
Парите кај ги фрлаат, нека им помогнат на помаливе федерации да има Вар барем на еден стадион, а не вака.

И ова со Голлајн технологија мислев дека веќе сегде го има, а оно испадна на утакмица каква што е Србија-Португалија да мерат со лењир.

Мене не ми е јасно како може Уефа да дозволи да на некои натпревари има Вар, а на некои не. Или на сите или на никој, што е ова сега.
Парите кај ги фрлаат, нека им помогнат на помаливе федерации да има Вар барем на еден стадион, а не вака.

И ова со Голлајн технологија мислев дека веќе сегде го има, а оно испадна на утакмица каква што е Србија-Португалија да мерат со лењир.
Нема во квалификации ни ВАР ни гол лајн, не е до Србија до ФИФА е.

Нема никој во квалификации гол лајн технологија.
Ај за Вар уште не е усовршено и е веќе сезона две. Ама голлајн технологија е веќе стара технологија, срамота е на вакво натпреварување да нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom